dobszsz, podlizuj sie a na spocie bedzie miłosc fydi - Nie 08 Lut, 2009
Cytat:
itd... fydi oszalał
wcale, że nie Janusz - Nie 08 Lut, 2009
michool_vt napisał/a:
a fur naprawisz?
ogarnij sie ziom..:d fur juz naprawiony... a w najbliższym tygodniu wejdzie wyłącznik ABS (przynajmniej taki plan) co bym bezpiecznika wyciągać nie musiał mi - Nie 08 Lut, 2009 Januszku - mama pozwala Ci tak brawurowo ABS odpinać?
Andre - nie będziesz zawiedziony Janusz - Nie 08 Lut, 2009
mi napisał/a:
Januszku - mama pozwala Ci tak brawurowo ABS odpinać?
frajerze..... bedzie schowany mama się nie dowie Bart - Nie 08 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
jak sie uzbiera duuuza ekipa to I'm In
zażycz sobie jeszcze słonecznej pogody, bezchmurnego nieba i kilku chętnych dziwexów Loko - Nie 08 Lut, 2009 Ja życze sobie deszczu, bo mnie nie stać na nowy komplet gum na każdy wyjazd na ten zakichany oponozerny tor.Anonymous - Nie 08 Lut, 2009
mi napisał/a:
Andre - nie będziesz zawiedziony
No ja myślę że dasz MI wszelkie powody do tego
mi - Pon 09 Lut, 2009 Janusz - Pon 09 Lut, 2009 ciekawe co mi ma dla hh.org na walentynki pewnie jakas sesje sobie strzeli nox - Pon 09 Lut, 2009 Ja słyszałem o wspólnej sesji z Gracjanem na łonie natury .Tomcat - Pon 09 Lut, 2009
Loko napisał/a:
Ja życze sobie deszczu, bo mnie nie stać na nowy komplet gum na każdy wyjazd na ten zakichany oponozerny tor.
Ja życzę sobie śniegu, bo mam zimówki a letnie do niczego się nie nadają i nowych na horyzoncie nie widać... (pier****** szyba, pierrr***** chłodnica pier****** akumulator...)Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 A ja życzę sobie suszy i słoneczka, mam łyso...M - Pon 09 Lut, 2009 A ja zyczę sobie bocznej wyciągarki zeby móc skręcać
(takiej jak w batmobilu) k-mart - Pon 09 Lut, 2009 hehehhe