Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] uchwyt do kamery
pP - Pon 09 Lut, 2009 Bad-i ale pamiętaj koniecznie, że statyw musi być HD!!!Bad-i - Pon 09 Lut, 2009 dzizas a wy dalej z tym HD jedziecie ??Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Wogóle o co biega z tym HD?kubas - Pon 09 Lut, 2009 mi ci wytlumaczy przy najblizszej okazji Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Heavy Dupa?
H*j w Dupie?
Hurra, Dupa?saxorulez - Pon 09 Lut, 2009 HD - znaczy jestem nudny i nie umiem wymyslec nic ciekawegomi - Pon 09 Lut, 2009 tylko HD! Michał - Pon 09 Lut, 2009 obejrzałem filmik na stronie.
Niezły jest ten statyw. Dla mnie rispekta , bym brał ...Bad-i - Pon 09 Lut, 2009
Michał napisał/a:
obejrzałem filmik na stronie.
Niezły jest ten statyw. Dla mnie rispekta , bym brał ...
tez jestem w szoku ze sie nawet nie ruszył - a dzwonione jest gruuuuuuboAnonymous - Pon 09 Lut, 2009
ten polecam mój kolega używał takiego w picanto później w cee'd (kia lotos cup) i jest bardzo spoko
do tego najlepiej jakieś szerokie szkło i wszystkoBad-i - Pią 13 Lut, 2009 czy w tej firmie jeszcze ktos pracuje, numer nie osiagalny na maile nie odpowiadaja Gaydek - Sob 21 Lut, 2009 A coś takiego widzieliście?
Nie wierze w uchwyty zaprezentowane na powyzszym zdjeciu (chociaz w sumie nie sadzilem ze taki montowany do klatki wytrzyma taki dzwon i sie nawet nie ruszy)106 - Nie 22 Lut, 2009 o kamery na przednich palakach sie czepiaja na BK wiec takie cos to juz
wogole :rotfl:
bad-i jak przygotowania? czegos ci jeszcze brakuje? rozumiem ze serwis
w czasie rajdu zapewnia ci firma www.adamant.pl z kim jedziesz? to juz
tylko miesiac...Bad-i - Nie 22 Lut, 2009 Bartek jest wiele nie wiadomych, narazie dograne sa dwie firmy sponsorujace (ciesze sie bardzo bo na debiucie bedzie fajny i darmowy catering dla gosci z zaproszeniem VIP).
zapomnialem dodac ze na namiocie nadal sa wole miejsca na reklame