Niemy - Pon 09 Lut, 2009 jutro ogarniam fele, a później
anjas napisał/a:
Ktoś musiałby wrzucić to do pociągu w Gliwicach (Niemy?)
bez problemu, ale
bart napisał/a:
ja bywam ostatnio często w wawce (np. teraz jestem ), więc mógłbym to jakoś ogarnąć.
mi napisał/a:
gdyby tak ktoś dostawczakiem jeździł i miał pannę w wawie... Hmmm... Nie mam pomysłów
jak oni się uzupełniają (dopełniają) no strick - Pon 09 Lut, 2009
Niemy napisał/a:
bart napisał/a:
ja bywam ostatnio często w wawce (np. teraz jestem ), więc mógłbym to jakoś ogarnąć.
mi napisał/a:
gdyby tak ktoś dostawczakiem jeździł i miał pannę w wawie... Hmmm... Nie mam pomysłów
jak oni się uzupełniają (dopełniają) no
No normalna bytomska braterska miłosc Michał - Pon 09 Lut, 2009 dzięki wielkie chłopacy.
szczególnie dla bartka i niemego !!
Jutro czekam na jakiś telefon od przewoźników ( czy jak to tam sie pisze ) jak sie nikt nie zgłosi to będe was dalej męczyć
ps. niemy, bartek - wypije za was browara w placie Anonymous - Pon 09 Lut, 2009
Michał napisał/a:
ps. niemy, bartek - wypije za was browara w placie
ch.uj i ja tez Michał - Pon 09 Lut, 2009 z niemym to będziesz w okolicach sierpnia pił Anonymous - Pon 09 Lut, 2009
Michał napisał/a:
z niemym to będziesz w okolicach sierpnia pił
moze wcześniej moze w czerwcu Michał - Pon 09 Lut, 2009 szymlorek - Pon 09 Lut, 2009 wysyłałem 3 tygodnie temu focusowe felgi do wwa - 16cali podzielone na dwie paczki w DHL 78zł. Więc ew spróbój kurierem wysłaćMichał - Wto 10 Lut, 2009 dobra
WIELKIE DZIEKI DLA :
- BARTA ZA WSTAWIENIE OGŁOSZENIA NA TRANS. SUPER SPRAWA. Z 10 GOSCI DO MNIE DZWONIŁO. IDZIE POMUK
- NIEMEGO ZA ODEBRANIE FELG , SUPER ZAPAKOWANIE I DALEJ ICH PRZEKAZANIE IDZIE POMUK
Zaplaciłem 70 zeta.Niemy - Wto 10 Lut, 2009 kurier wlasnie odebral felgi i polecial do WawyCHRZANEK - Wto 10 Lut, 2009
Niemy napisał/a:
kurier wlasnie odebral felgi i polecial do Wawy
Michał napisał/a:
Zaplaciłem 70 zeta.
70plnów za transport lotniczy...
Szacun Michał - Wto 10 Lut, 2009 felgi doszedły ...
wreszcie samochodzik na swoim miescu na parkingu.
Jak to marcel napisał, kopie cipe, ale i tak wam sie nie spodobanox - Wto 10 Lut, 2009 poka essiego na tych kołach wogóle co to za szajs ?? ori forda czy coś after market ??