MotorSport - [KJS] Winter Rally - I Runda RSMPPC 2009
OSKAR - Pon 16 Lut, 2009 heheheh dobre onboardy
A to ja nie wiedzialem,ze ty masz angielska wersje Bad-i - Pon 16 Lut, 2009 dobre Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
OSKAR napisał/a:
ty masz angielska wersje
podobno lepiej skręca OSKAR - Pon 16 Lut, 2009 No mozliwe
Ale jak widac na filmie standardowo jazda na karpia Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 specjalnie to nagrali¶my
nawet Barto w pewnym momencie mowi Zamknij Jape i zaczyna sie smiac OSKAR - Pon 16 Lut, 2009 wiem widzialem to
ty naprawde masz z tym problem smiesznie to wyglada Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 w dooopie z tym .... najważńiejsze ze cali i zdrowi na mecie OSKAR - Pon 16 Lut, 2009 no i wynik tez dobry.
Ja ogarniam prawko i kubly i jade jak tylko bede mogl Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
OSKAR napisał/a:
no i wynik tez dobry.
nie ukrywam,ze po cichu liczyłem na pudło, ale warunki nie były sprzyjaj±ce i tracili¶my po 3-5sek na próbie, bo musiałem sie hamować niestety .... ale jest to w jaki¶ sposób buduj±ce, bo pomimo do¶ć spokojnej jazdy zrobili¶my nawet niezły wynik ....pP - Pon 16 Lut, 2009 marcel jak jechałem z Tob± to wydawało mi się, że kierę masz po dobrej stronie... Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
pP napisał/a:
marcel jak jechałem z Tob± to wydawało mi się, że kierę masz po dobrej stronie...
tylko ci sie wydawało, poza tym to ty prowadziłes Anonymous - Pon 16 Lut, 2009