To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - cikawy dzwon Puga

Gotti - Pią 21 Kwi, 2006

Można kupić rozbite na części, ale wg. Vasso & Recycling trzeba to auto rozebrać na miejscu, zostawiając tylko gołą karoserię.
Grzesiek VTS - Pią 21 Kwi, 2006

spoko tylko w jakich cenach utrzymuja sie vts ??
Gotti - Sob 22 Kwi, 2006

zależy jak bity, ale miałem do kupienia takiego swego czasu:

2002r. spalony silnik (któryś raz spotykam się z awarią kompressora z firmy Bemani) Moc wg. papierów to 176PS, cena 4000CHF = ca. 10000zł

PS. Ktoś ma takie wnętrze u siebie? Myślałem że zaczne się "spuszcze" tak mi się podobało... :P

Peter - Sob 22 Kwi, 2006

kurde ale maskara ten z tym kompresorem.ladnie sie popalil.to te kompresory w saxo sa takie awaryjne?
k-mart - Sob 22 Kwi, 2006

ale to bylo jakos strasznie dawno temu, 2 albo 3 lata jak to saxo bylo u berwerta? Jemu wogole sie cos w glowce poplatalo odkad wie ze musi sie z tego placu wynosic :D
Gotti - Sob 22 Kwi, 2006

tak, w październiku 04'
Do kiedy berwert ma się wynieść z gutenswilu? :559: Jest to związane z tymi wykopami dookoła placu?? A kiedyś miał takie ładne auta... od roku jeżdże tam bardzo często i praktycznie zero fajnych aut imho.

Michał - Sob 22 Kwi, 2006

mi sie srodek nie podoba.
Masakra pod maską , nie dla mnie .

k-mart - Sob 22 Kwi, 2006

Nie wiem co na tym placu powstanie, ale kiedys ojciec opowiadal ze berwert cos tam narzeka ze musi sie wyprowadzic. I jakos od ostatnich 2 lat cos z nim nie tak; wszystko by w pakietach sprzedawal. Ale mocne fury to on ma dosyc czesto, n.p. cayenny, gallardo, cl'y i sl'y nowe, sti i rozne inne :D Hatch'y niestety malo u niego, sport'y jakies sie trafia od czasu do czasu...
Gotti - Sob 22 Kwi, 2006

k-mart napisał/a:
Nie wiem co na tym placu powstanie, ale kiedys ojciec opowiadal ze berwert cos tam narzeka ze musi sie wyprowadzic. I jakos od ostatnich 2 lat cos z nim nie tak; wszystko by w pakietach sprzedawal. Ale mocne fury to on ma dosyc czesto, n.p. cayenny, gallardo, cl'y i sl'y nowe, sti i rozne inne :D Hatch'y niestety malo u niego, sport'y jakies sie trafia od czasu do czasu...

To fakt, lambo i ferrari ma dosyć często... i wszystko biorą ruscy :D A co do pakietów to zauważyłem że w większości aut kończy się na tym, że jedno zostaje sprzedane, a reszta idzie na częsci ( tak np. było z dwoma AR 156GTA i jedną pseudo torową)

btw. przy wejściu na plac wysoko stoi buda 405 z klatką i naklejkami a'la wrc - to było mi16 czy jak to się zwie?

Grzesiek VTS - Sob 22 Kwi, 2006

wlasnie przydal by sie taki VTs na czesci :D

[ Dodano: Sob 22 Kwi, 2006 ]
Fajny ten VTS na dawce by sie nadawal spokojnie :D

saxorulez - Nie 23 Kwi, 2006

już kiedyś te foty oglądałem... jak szukałem mojego VTSa
tylko nie pamietam kto mi to przysłał..

k-mart - Nie 23 Kwi, 2006

Gotti napisał/a:

btw. przy wejściu na plac wysoko stoi buda 405 z klatką i naklejkami a'la wrc - to było mi16 czy jak to się zwie?

To bylo jakies 2.0 z wyscigow torowych à la STW, juz nie raz pytalem co i jak z ta karoseria, ale podobno nalezy do meza siostry berwerta. A ten nie chce sie jej pozbyc...:(

Gotti - Nie 23 Kwi, 2006

alles klar... szkoda, prezentuje się całkiem całkiem :D