fydi - Pon 16 Lut, 2009 Mój gwint ma się dobrze. Nie czuje, żadnej różnicy od czasu kiedy kupiłem saxo.
A takie pytanko to po ile gwint używany stoi na rynku?Stf - Pon 16 Lut, 2009 u mnie b8 maja około 15-20 tyś km i jest spokój - ale vs czarna sucz to mam twardość dyliżansu. Dla mnie Radka setup to był kosmos - nigdy nie jechałem autem z takim betonem... Chrzanio dawaj na gg coś spróbujemy poradzić...Vlodarsky - Pon 16 Lut, 2009 Radziu jakie decyzji nie podejmiesz to ja czekam z kluczem 13, 16, 17, ampulem 7, przyrządem do odpowietrzania hebli, przyrządem do zbieżności, krzyżakiem do kół i podnośnikiem...M - Pon 16 Lut, 2009 Ja Marka bede wspierac z gumówką pP - Pon 16 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Radziu jakie decyzji nie podejmiesz to ja czekam z kluczem 13, 16, 17, ampulem 7, przyrządem do odpowietrzania hebli, przyrządem do zbieżności, krzyżakiem do kół i podnośnikiem...
a ja z bro i xboxem:Dkubas - Pon 16 Lut, 2009 ojj radziu.. wydawalo mi sie ze nie jest zle jak sobie jezdzilismy jeszcze razem i jak dales mi poprowadziac to tez nie bylo masakry....
szkoda billa...
wkladaj serie i sprzedawaj...MoRToN - Pon 16 Lut, 2009 To ja wpadne powku.rwiac
A na poważnie ... jak suka zostaje to robić na nowych wkładach ... jak nie to nie.
U nas malo kto ci zapłaci za dodatkowe diwajsy w aciu ja swoje wszystkie rozbrajałem do serii przed sprzedaza bo t osię najbardziej opłacało.pcs - Pon 16 Lut, 2009 a jak z kwestia gwarancji? po regeneracji nie ma gwarancji?
i co by bylo jakbym kupil nowe bilstein, przerobil na beton i by sie rozlazly po roku, bede mial gwarancje?michool_vt - Pon 16 Lut, 2009
fydi napisał/a:
A takie pytanko to po ile gwint używany stoi na rynku?
bilski sobie ceni za nowy 5600zl, wiec polowa tego gdzies tak? nie wiem, niech sie reszta wypowie Loko - Pon 16 Lut, 2009 Jakkoś nie chce mi się wierzyć, ze 10 000 km po warszawie, zabiło totalnie bllsteina, o którym mówiłeś ze jest to pancerna wersja szutrowa. Czułeś ze coś jest nie tak podczas jazdy? Czy może zerkopol lubi sobie nabijać kieszonke i plecie takie głupoty. Patrząc po tym, ze mają 2 razy większe niż potrzeba ceny seryjnych wkładów, to wcale bym się nie zdziwił.CHRZANEK - Pon 16 Lut, 2009 Loko - nawet nie po Warszawie...
Chłopaki wiedza że sucz odpalałem tylko żeby wyskoczyć na tor do Lublina lub na spot...
Ten samochód nie był upalany nawet na minimaxach
----------------------------------------------
Generalnie decyzja jest taka że składamy auto na serii, podnosimy dupkę, wyjmujemy diwajsy i... for sale.
----------------------------------------------
Oglądałem ten mój zawias i zwrotnice z gwintem+sprężyny+łożyska górne są OK
Wkłady są do wyjęcia.
Jak ktoś jest zainteresowany to moge sprzedać to co dobre w cenie spręzyn oraz zwrotnic - 500pln.kubas - Pon 16 Lut, 2009 mysle ze w twojej obecnej sytuacji jest to rozsadna dezycja ! bedzie szkoda no ale co zrobic...Michał - Pon 16 Lut, 2009 moim zdaniem coś tu nie gra ...
rozjebał ci się zawias po 10 000 km ...M - Pon 16 Lut, 2009 widocznie to nie był jeżyk tylko jakies chu.j wie coVlodarsky - Pon 16 Lut, 2009 i ten olej co z niego wyleciał po wyjęciu zawiasu też był trochę nie tego (jak jakieś bagno) lewy się wysypał zupełnie ale ten prawy też już się ostro pocił. Radek prawy też śmietnik ?