k-mart - Wto 17 Lut, 2009 Zdrowe napewno nic z tego nie jest.
Kreatyna nie jest glupim pomyslem, jako ze miesnie szybciej sie regeneruja i wzmacniaja, mozna trenowac wiecej. Przy uzytku kreatyna warto pamietac o miesiecznych przerwach.
W reszte nie wierze. Piekne wyniki mozna uzyskac jedzeniem i spokojem.
Z reszta sporo osob ktore odzywiaja sie "dodatkami", maja ogromne mase miesni, ktorych nie widac. Ja wole byc wezszy od nich, za to byc twardy Wlodzio.
Moja recepta:
ciezki trening + zywnosc + spokoj + regularnosc
i zero alko niestetyk-mart - Wto 17 Lut, 2009
Niemy napisał/a:
i zero alko niestety
z tym to ciezko, w moim przypadku nie realne Niemy - Wto 17 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Niemy napisał/a:
i zero alko niestety
z tym to ciezko, w moim przypadku nie realne
u mnie podobnie, ale udaje się ograniczać
czasami martin.h - Wto 17 Lut, 2009 Wszystkie chemiczne specyfiki wspomagające organizm na pewno do zdrowych nie należą. Zresztą widać to po coraz częstszych zgonach sportowców na całym świecie. A to serce odmówi posłuszeństwa, a to co innego. Ludzki organizm to nie maszyna, musi kiedyś "pęknąć". Stosując różne środki dopingujące ludziom wydaje się, że się nie męczą. A to nie prawda. To mózg nie czuje tego zmęczenia, a nie ludzki organizm.Anonymous - Wto 17 Lut, 2009 a jak zjechać z tkanki ?? KonradMK - Wto 17 Lut, 2009
grifin010 napisał/a:
a jak zjechać z tkanki ??
mięśniowej? studiuj na polibudzie nox - Wto 17 Lut, 2009 co do fat burnerów polecam Hydroksycut wer. Hardcore Fajnie kopie tyle że po cyklu masz zjazd i wtedy dobrze zapodać ze 2 gramy tyrozyny dziennie. i jakoś da sie przeżyć heh. JAk by co to ja to słyszałem od kolegów sam tylko jem kurczaki tuńczyka no i wołowinę (tam występuje naturalnie kreatyna) no czasami zaszaleje i napije się hydrolizatu białka .k-mart - Wto 17 Lut, 2009 ja pierdole, co za czub k-mart - Wto 17 Lut, 2009 Juz pare razy reklamowalem ten film, polecam zassac, zmieni on Wasze poglady na temat koksu
p.s. czy ktos moze to ladnie wkleic w okienko?nox - Wto 17 Lut, 2009 moj idol.
chce mieć taki biceps jak on .Anonymous - Wto 17 Lut, 2009 Koksy zapomniałem
Jak ktoś chce to mogę załatwić Ruską Metę z Rosji Walle - Wto 17 Lut, 2009 u mnie w robocie jest siłownia, którą staram sie regularnie lightowo odwiedzać przez zasiąściem do kompa o 9tej.
Przychodzi tam taki starszy Pan około 55 lat, taki średniego wzrostu, ani gruby, ani chudy, normalny, wąsy te sprawy, aczkolwiek pełna kulturka, żaden Czesio. Siada na maszynie gdzie ściąga się z góry poziomy drąg (obrazowo dla Was chłopaki ), gdzie można trenować triceps, biceps i barki i.....bierze na luzaku na wszystkie te części maxa czyli ponad chyba 100kg na luzaku. Na biceps na przykład....
i tu szacunek, bo pewnie niejeden by sobie pomyślał tak patrząc dziadzia z czym do ludu....a tu by było zdziwko
Wszelkim koksom precz, podczas swojej długiej "kariery" sportowej nie zhańbiłem się żadnym ścierwem.nox - Wto 17 Lut, 2009
Walle napisał/a:
Wszelkim koksom precz, podczas swojej długiej "kariery" sportowej nie zhańbiłem się żadnym ścierwem.
z tymi koksami to taki joke no chyba że kreatyna dla ciebie to koks. Niemy - Wto 17 Lut, 2009
Walle napisał/a:
Wszelkim koksom precz, podczas swojej długiej "kariery" sportowej nie zhańbiłem się żadnym ścierwem.
oczywiście, ze tak , trzeba być debilem żeby brać to świństwo