HH.ORG na Torze - II edycja ExoticCars.pl Track Day - 18 kwietnia 2009, Ułęż
Gaydek - Śro 18 Lut, 2009 Będzie ekstra impreza... wyjdzie ich admin na tor i powie...
wężykiem!
MoRToN - Śro 18 Lut, 2009 STF pisz ! Że golf który kllepie prosiaki jest bardzo exotic pP - Śro 18 Lut, 2009
Stf napisał/a:
no to nie pojeździmy
to gdzie jedziesz? exotic czy b-aj?
czyżby się b-aj kruszył?KonradMK - Śro 18 Lut, 2009 zawężyli grono aut. nie wiem czy chciałbym aby ktoś dotykał mojego auta swoim wężem. ciekawe mają podejście do motoryzacji Stf - Śro 18 Lut, 2009
pP napisał/a:
Stf napisał/a:
no to nie pojeździmy
to gdzie jedziesz? exotic czy b-aj?
czyżby się b-aj kruszył?
tak z dupy napisałem nie patrząc na terminy... rzecz jasna jedziem hhMarek23 - Śro 18 Lut, 2009 Już idea tego całego ich forum, track daya,itd... kojarzy mi się z buractwem i słomą z butów. Pewno się chłopaki boją Stefka, Free i Jimka. ŻenadaM - Śro 18 Lut, 2009 SnobizmMarek23 - Śro 18 Lut, 2009 To może zrzutka na jakieś 924 i Chrzanka w nim wyślemy pP - Śro 18 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Chrzanka w nim wyślemy
ale Chrzanek to nie snob..Maciusiowy - Śro 18 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
To może zrzutka na jakieś 924 i Chrzanka w nim wyślemy
zniszczy ich driftując, jestem za Marek23 - Śro 18 Lut, 2009
Cytat:
ale Chrzanek to nie snob..
Dla mnie snob...uznaje tylko jazdę bokiem.
Maciusiowy, podoba mi się Twój podpis...Maciusiowy - Śro 18 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Maciusiowy, podoba mi się Twój podpis...
dzięki...swego czasu była taka akcja dżej di emowa
a jeśli chodzi o lewopasmowych powolnojeźdźców, to ostatnio, zwłaszcza w śnieżnych warunkach ich nie brakujek-mart - Śro 18 Lut, 2009 fajna maja ta strone:
Saab 9-3X - Wiking w terenieSaab 9-3X - Wiking w terenie
Mitsubishi Lancer Sedan 1.8 MIVEC IntenseMitsubishi Lancer Sedan 1.8 MIVEC Intense
Faktycznie, egzotyki
W takim razie my powinnismy zaliczac clio 1.2 do HH.
Ide pozabijam pare osob w GTA, pozniej sie zaloguje na ich forum Vlodarsky - Śro 18 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Ide pozabijam pare osob w GTA, pozniej sie zaloguje na ich forum
kopiuj nam swoje wypowiedzi i ich odpowiedzi błagamkubas - Śro 18 Lut, 2009 ja bym tam wyslal delegacje hh.org