Panowie, ja mieszkam w Brwinowie.
Najpierw budzę kury a potem jadę do pracy! PieQt - Śro 18 Lut, 2009 nie, nie, nie
kury się budzą w brwinowie, podkowie lesnej i warszawie, od dzwięku wydechu Twojego sportaDariano - Śro 18 Lut, 2009 Kurde żeby to było ciut wcześniej. OSKAR - Śro 18 Lut, 2009 heheheeh ale wiezdzacie na andrzejka a to moj sasiad
Mnie tam w podkowie nie budzi nic
A w ogole to ja jade max 30 minut,bo trzeba umiec omijac korki Vlodarsky - Śro 18 Lut, 2009 a ja myślałem, że temat jest o wynajmie mieszkania Michał - Śro 18 Lut, 2009 ja mieszkałem na ursynowie 2 miechy ...
nie rozumiem fascynacji tą dzielnicą ...
Mega blokowisko i daleko do platy
Wola - plata - 20 zeta kurs
Ursynów skurwysynów - plata - 35 ...KonradMK - Śro 18 Lut, 2009 nie stać cię na ursynów KonradMK - Czw 19 Lut, 2009 Vłodi ile za czynsz?Vlodarsky - Pią 20 Lut, 2009 Kondziu podałem nr tel. Jak Cię interesuje to zadzwoń - ja tego mieszkania nie widziałem nawet.Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 a ja do pracy 7minut jak jest korek bez korka 5minut KOCHAM OCHOTĘ/WŁOCHY Kamilbike - Pią 20 Lut, 2009 Marcel ja tez kocham ochote, tego dnia co mialem do was podbic o 9 jechalem staruszke zawiezc do pracy, z urbanistów na grojecka jechalem 25min, po czym stara rzucila paroma miesnymi kawalkami i poszla do tramwaju LOL.KonradMK - Pią 20 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Kondziu podałem nr tel. Jak Cię interesuje to zadzwoń - ja tego mieszkania nie widziałem nawet.
ziom, oferujesz coś czego nie widziałeś, trochę niepoważnie moim zdaniem. gdybym chciał znaleźć jakiekolwiek lokum to bym sobie w necie poszukał ogłoszeń. takie moje zdanie, możesz mi spuścić wpie...ol PieQt - Pią 20 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
a ja do pracy 7minut jak jest korek bez korka 5minut KOCHAM OCHOTĘ/WŁOCHY
no tak w zasadzie na upartego w czesci jest tez twoje koszule sa w szafie, jakis perfum na półczece w łazience sie znajdzie i maszynka do golenia .... nóg galoty i t-shirt tez sie znajdzie