Kamilbike - Sob 21 Lut, 2009 Bedziemy kombinowali, dzieki wielki za wszelki podpowiedzi Niemy - Sob 21 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
- zawory są źle wyregulowane (podparte)
mialem Saxo 1,5D i czesto wlasnie musialem regulowac zawory, bo nie rowno chodzil, warto sprawdzicM - Sob 21 Lut, 2009 moze jest tam turbotimer i po prostu zapomnieliscie o tym?Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009 jest tez bardzo mozliwe ze jest tam tez turbo Anonymous - Nie 22 Lut, 2009 Tak, z tego ci mi wiadomo jest tam turbinka Niemy - Nie 22 Lut, 2009 jesli jest turbinka to jest to 1,5 DCI z Renault, jesli wolnossacy 1,5D to rodem z PSABart - Nie 22 Lut, 2009 jakie turbo, panowie?
tak jak pisałem - w micrach K11 fabrycznie montowany był peżotowsko-citroenowski 1.5d - wolnossący i z komorą wirową.Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009 Tam jest cale 57KM to jesli mialoby byc turbo to byloby wielkosci pudelka od zapalek Ale jakis czas temu Majka objechala Microsławą Uno 1.1 Niemy - Nie 22 Lut, 2009
Kamilbike napisał/a:
Tam jest cale 57KM
Kamilbike napisał/a:
jakis czas temu Majka objechala Microsławą Uno 1.1
54KM i nie ma problemu zeby objechac 1,1 Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009 No teraz to juz pewnie jest nawet 49 KM Na IC jest pokazana wersja 1.5D 57KM Kamilbike - Pon 23 Lut, 2009 Panowie a co sadzicie o tym zeby sprobowac wlac cwiartke denaturatu do baku ? Moj brat mi powiedzial ze jak gdzies jakis czas temu jechali z kumplem starletka w klekocie i co chwila im gasl to wlali cwiare denaturatu do baku i bardzo pomoglo.
Tylko nie piszcie zebym wypil, bo ostatnio po 0.33 piwa latalem po scianach M - Pon 23 Lut, 2009 wspaniała rada Wuju!PieQt - Pon 23 Lut, 2009 wlej cały bak, wtedy to pomoże na pewnoKamilbike - Pon 23 Lut, 2009 Chodzi mi o to ze denaturat wytraca wode z tego co pamietam ( czy jakos tak ). Majka dzis zatankowala jakies zimowe paliwo na statoilu i pomoglo troche, nie ma problemu z odpaleniem ,ale dalej gasnie przed nagrzaniem:/Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 Lej, lej ,ja takj do swoich diesli czasem robie jak przymarzną .