To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SUKA :)

M - Sob 21 Lut, 2009

Marcel musisz miec swiadomosc ze biorac takiego psiaka ze schroniska zrobiles zayebiscie zayebiscie dobry uczynek. To jest zawsze piekne.
Anonymous - Sob 21 Lut, 2009

TomsoN napisał/a:
I co Marceli bedziemy na spacery chodzic? :rotfl: Jak Ci zje drzwi, buty i pogryzie różne rzeczy to wtedy ją naprawdę pokochasz ;D

spoko nie ma problemu .... całe dnie bedzie w garażu albo u rodziców w domu więc chill .... raczej bedzie mało sama przebywać .... :>

eM napisał/a:
Marcel musisz miec swiadomosc ze biorac takiego psiaka ze schroniska zrobiles zayebiscie zayebiscie dobry uczynek. To jest zawsze piekne.

ziom zdaje sobie z tego sprawe i jakoś dodatkowo mnie to zmotywowało .... bo i tak miałem kupić psa a wyszło idealnie .... jutro jeszcze jade do pani weterynarz ktora zajmuje sie naszymi zwierzakami zeby rzuciła okiem na suke :)

CHRZANEK - Sob 21 Lut, 2009

Hehehehe Suka :D

Klawo że ją uratowałeś stamtad, u Ciebie będzie miała dobrze.

A może nazwij ją Madonna :D :D : D (na cześć bobra :D )

Anonymous - Sob 21 Lut, 2009

ostatnio tzn na Dominikanie bardzo wczułem sie w śniadania u tiffaniego :) .... jeden utwór Breakfast at Tiffany's [Mancini] katowałem kilka godz w koło i pozniej w samolocie az padła bateria w Ipodzie .... i nie wiem czy nie nazwiemy jej Tiffany w skórcie TIF :lol2:
206 Gti - Nie 22 Lut, 2009

Super Bravo !
Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009

Jak bylem mlodszy to lubilem jakies powazne imiona dla zwierzaka. W domu mam dwa psy i kotka. Suczke Husky ( nazywamy ja roznie Łycha ( od whysky ), ruda, praktycznie na wszystko reaguje :] ) Psa mieszanca kundela, znajde ( tata nazwal go Misiek, ale reaguje na Grubas :> ) i kota, nie wiem jak sie pisze ta nazwe "mejkun" ktory zostal nazwany Kicior :rotfl: Ja dla marcelowego psiaka proponuje imie "Gapa" po nie ukrywam wyraz pyszczka ma taki gapciowaty troche. Skoro bedzie siedziala w warsztacie z wami, to teraz juz nie bede przywozil kawy i cistek, tylko psie smakolyki ;)
nox - Nie 22 Lut, 2009

Przyznaj się szukałeś po prostu taniego pomocnika na warsztat :rotfl:
Bad-i - Nie 22 Lut, 2009

nox napisał/a:
Przyznaj się szukałeś po prostu taniego pomocnika na warsztat :rotfl:

teraz tylko trzeba ja nauczyc zmieniac opony ;)

Anonymous - Nie 22 Lut, 2009

jak jest srebrna to Plata bo to to po hiszpansku znaczy. :)

psiaki ze schroniska sa najlepsze, Pozdro dla PLAty od Ziutka Łachudry z Palucha terriera-miedzy-innymi!

tylko nienazywaj suka bo to tak zwyczajnie, najwieksza frajda to nazywanie!
ps. mi mowil ze jego suka nazywa sie Tomasz, mysle ze ladne imie ;D

Anonymous - Nie 22 Lut, 2009

JIMEK napisał/a:
mi mowil ze jego suka nazywa sie Tomasz, mysle ze ladne imie

Piękne, nie ma co :rotfl:

TomsoN - Nie 22 Lut, 2009

Tomasz to piękne imie :rotfl:
kubas - Nie 22 Lut, 2009

dla suki/psa tak ;D
TomsoN - Nie 22 Lut, 2009

ząbki latają kupas? ;D
Bart - Nie 22 Lut, 2009

potwierdzam - pies niejakiego mi to suka zwana Tomaszem :]
brzydka jak cholera przybłęda ze stacji benzynowej, fakt faktem dość wdzięczna.

Swoją drogą można by jakiś osobny wątek odpalić o naszych zwierzętach :>

Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009

Proste, z galeria zdjec ;D