M - Sob 21 Lut, 2009 Marcel musisz miec swiadomosc ze biorac takiego psiaka ze schroniska zrobiles zayebiscie zayebiscie dobry uczynek. To jest zawsze piekne.Anonymous - Sob 21 Lut, 2009
TomsoN napisał/a:
I co Marceli bedziemy na spacery chodzic? Jak Ci zje drzwi, buty i pogryzie różne rzeczy to wtedy ją naprawdę pokochasz
spoko nie ma problemu .... całe dnie bedzie w garażu albo u rodziców w domu więc chill .... raczej bedzie mało sama przebywać ....
eM napisał/a:
Marcel musisz miec swiadomosc ze biorac takiego psiaka ze schroniska zrobiles zayebiscie zayebiscie dobry uczynek. To jest zawsze piekne.
ziom zdaje sobie z tego sprawe i jakoś dodatkowo mnie to zmotywowało .... bo i tak miałem kupić psa a wyszło idealnie .... jutro jeszcze jade do pani weterynarz ktora zajmuje sie naszymi zwierzakami zeby rzuciła okiem na suke CHRZANEK - Sob 21 Lut, 2009 Hehehehe Suka
Klawo że ją uratowałeś stamtad, u Ciebie będzie miała dobrze.
A może nazwij ją Madonna : D (na cześć bobra )Anonymous - Sob 21 Lut, 2009 ostatnio tzn na Dominikanie bardzo wczułem sie w śniadania u tiffaniego .... jeden utwór Breakfast at Tiffany's [Mancini] katowałem kilka godz w koło i pozniej w samolocie az padła bateria w Ipodzie .... i nie wiem czy nie nazwiemy jej Tiffany w skórcie TIF 206 Gti - Nie 22 Lut, 2009 Super Bravo !Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009 Jak bylem mlodszy to lubilem jakies powazne imiona dla zwierzaka. W domu mam dwa psy i kotka. Suczke Husky ( nazywamy ja roznie Łycha ( od whysky ), ruda, praktycznie na wszystko reaguje ) Psa mieszanca kundela, znajde ( tata nazwal go Misiek, ale reaguje na Grubas ) i kota, nie wiem jak sie pisze ta nazwe "mejkun" ktory zostal nazwany Kicior Ja dla marcelowego psiaka proponuje imie "Gapa" po nie ukrywam wyraz pyszczka ma taki gapciowaty troche. Skoro bedzie siedziala w warsztacie z wami, to teraz juz nie bede przywozil kawy i cistek, tylko psie smakolyki nox - Nie 22 Lut, 2009 Przyznaj się szukałeś po prostu taniego pomocnika na warsztat Bad-i - Nie 22 Lut, 2009
nox napisał/a:
Przyznaj się szukałeś po prostu taniego pomocnika na warsztat
teraz tylko trzeba ja nauczyc zmieniac opony Anonymous - Nie 22 Lut, 2009 jak jest srebrna to Plata bo to to po hiszpansku znaczy.
psiaki ze schroniska sa najlepsze, Pozdro dla PLAty od Ziutka Łachudry z Palucha terriera-miedzy-innymi!
tylko nienazywaj suka bo to tak zwyczajnie, najwieksza frajda to nazywanie!
ps. mi mowil ze jego suka nazywa sie Tomasz, mysle ze ladne imie Anonymous - Nie 22 Lut, 2009
JIMEK napisał/a:
mi mowil ze jego suka nazywa sie Tomasz, mysle ze ladne imie
Piękne, nie ma co TomsoN - Nie 22 Lut, 2009 Tomasz to piękne imie kubas - Nie 22 Lut, 2009 dla suki/psa tak TomsoN - Nie 22 Lut, 2009 ząbki latają kupas? Bart - Nie 22 Lut, 2009 potwierdzam - pies niejakiego mi to suka zwana Tomaszem
brzydka jak cholera przybłęda ze stacji benzynowej, fakt faktem dość wdzięczna.
Swoją drogą można by jakiś osobny wątek odpalić o naszych zwierzętach Kamilbike - Nie 22 Lut, 2009 Proste, z galeria zdjec