Janusz - Wto 24 Lut, 2009 A ma ktos gdzies jakies wolne miejsca?? albo namiray na cos gdzie mozna jeszcze cos zarzerwowac tak zeby nier było 40km do najblizszego odcinka??Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 Niestety w tej miejscówie nie ma już nic wolnego. W pobliżu też nie wiem nic bo kolega zajmował się poszukiwaniami miejsc.
A ma ktos gdzies jakies wolne miejsca?? albo namiray na cos gdzie mozna jeszcze cos zarzerwowac tak zeby nier było 40km do najblizszego odcinka??
Bierzesz namiot i śpisz przy OS'ie.Janusz - Wto 24 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
Janusz napisał/a:
A ma ktos gdzies jakies wolne miejsca?? albo namiray na cos gdzie mozna jeszcze cos zarzerwowac tak zeby nier było 40km do najblizszego odcinka??
Bierzesz namiot i śpisz przy OS'ie.
ale tutaj duzym minusem jest brak prysznica a z tego co wiem to sa to szutry w zwiazku z czym kurzyło sie troszke bedzie no ale nic, trudno wiec moze jakis obóz HH.org rozbijemy Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 To ty dziecko na woodstocku nigdy nie byłeś że taki delikutaśny jesteś na kurz i brud Janusz - Wto 24 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
To ty dziecko na woodstocku nigdy nie byłeś że taki delikutaśny jesteś na kurz i brud
nie nie byłem tam.....
Poprostu nie lubie smierdziec... jesli Ty lubisz to spoko poprostu z Toba nie imprezujemy CHRZANEK - Wto 24 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
Poprostu nie lubie smierdziec...
To co ma Pepe powiedzieć ???Anonymous - Wto 24 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
jesli Ty lubisz to spoko poprostu z Toba nie imprezujemy
Bobry to czyste zwierzętaqbus - Wto 24 Lut, 2009 spokojnie... ja w tamty tyg dzwonilem po noclegach to nie ma jeszcze strasznego problemu... my tez z ekipa jedziemy na tydzien ale ciezko cos rezerwowac jak nie wiadomo w ile osob... mysle ze w kwietniu sie trzeba bedzie rozgladnac i na spokojnie cos wynajac... a stronke z noclegami-rajd polski cos tam omijac... ceny tam maja narzucone takie ze strach sie bac.Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 A Ja Mam Najbliżej Niemy - Wto 24 Lut, 2009 ja tez sie wybieram k-mart - Śro 25 Lut, 2009 Kiedy to ma byc dokladnie?? Moze i ja sie wybioreMaciek - Śro 25 Lut, 2009 to może jakaś zorganizowana akcja? Janusz - Śro 25 Lut, 2009
Maciek napisał/a:
to może jakaś zorganizowana akcja?
toć pisze pzreca ze mozna by jakas grupowa ogladare zroganizowac, pod oficjalnym patronem hh.org Gaydek - Śro 25 Lut, 2009