Bart - Nie 22 Lut, 2009 ach ci biedni polacy krzywdzeni przez całą ludzkość... wszędzie bici i poniewierani, oszukiwani, same antypolskie spiski.
bawi mnie toM - Nie 22 Lut, 2009 Mnie bawi polityczna poprawność która wynika także z omijania podręczników w tym historycznychBad-i - Nie 22 Lut, 2009
bart napisał/a:
ach ci biedni polacy krzywdzeni przez całą ludzkość... wszędzie bici i poniewierani, oszukiwani, same antypolskie spiski.
bawi mnie to
akurat nie o to chodzi....... problem polega na wewnetrznym szkoleniu o podejsciumartin.h - Nie 22 Lut, 2009 k-mart, zmień temat na: "Test w sniegu, czyli polsko-niemieckie wojenki na przykładzie Igrzysk Olimpijskich w Atlancie 1996". Bad-i - Nie 22 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
k-mart, zmień temat na: "Test w sniegu, czyli polsko-niemieckie wojenki na przykładzie Igrzysk Olimpijskich w Atlancie 1996".
nie ma sensu bo Polacy zdecydowanie wygrali k-mart - Nie 22 Lut, 2009 kurwa, pojebalo Was?? Testu na sniegu nie mozna wkleic??
Kompleksy macie i tyle, Wasz problem.
Co do napedow: jest jak napisal Martin.
A co do opon, rowniez podalem na jakich jechaly.k-mart - Nie 22 Lut, 2009 A co do argumentu ze golf u niemcow zawsze najlepszy to sie mylicie.
W tej klasie z wielka przewaga wedlug ich prowadzi Megane Trophy.Marek23 - Nie 22 Lut, 2009 Evo naklepalo,wiec jestem spokojny... Ale z tym Sti cos nie tak,nie wiezrze,ze tak slabo pojechal. Poza tym mam nadzieje, ze jezdzil jakis fin. Poza Rohrem zaden niemiec nie potrafi jezdzic na sniegu, wiec jak testowal helmut to nara...M - Pon 23 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
kurcze, pomylony Was?? Testu na sniegu nie mozna wkleic??
Kompleksy macie i tyle, Wasz problem.
ohohooho wielki obronca przyzwoitosci i trzymania sie tematu sie znalazl
szymlorek - Pon 23 Lut, 2009 Wyniki bardzo mi się podobają z uwagi na miejsca Evo X i S4
Co do stronniczości - nie ma znaczenia czy na końcu jest .de .uk .jp wszystkim zdarzają sie artykuły foworyzujące danego producenta, ale wole czytać o takim jak ten, gdzie coś było zmierzone niż czytać o tym że Vw jest wolne bo jest nudne w środku i prowadzi się nudno po czym testujacy wsiada do kolejnego auta z trzema wielkimi pokrętłami nawiewów i podnieca się deską rozdzielczą Stf - Pon 23 Lut, 2009 spoko test. można zorientować się jakie gumki na nastepny sezon kupić...mi - Pon 23 Lut, 2009
bart napisał/a:
ach ci biedni polacy krzywdzeni przez całą ludzkość... wszędzie bici i poniewierani, oszukiwani, same antypolskie spiski.
no jak możesz! Ty platformowa świnio! Ty antypolaku! Ty Żydzie!
Niech ktoś wyjaśni ocb z tym subaru, bo jestem nieco zdezorientowany. Przecież ze swoim stałym, było nie było przyzwoitym, napędem powinien zrobić przeciąg z większości, a nie zrobił M - Pon 23 Lut, 2009 Wyjaśnilismy Ci przeciez w tym temacie mi - Pon 23 Lut, 2009 no fakt, ja głupi...
W której niemieckiej fabryce robią lancera?nox - Pon 23 Lut, 2009 Mi logiczne subaru jechał Żyd .