To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Clio Sport 2002

Kamilbike - Pią 27 Lut, 2009

Samochod nie bity, mysle ze robi wysokie 14 niskie 15 na 400m. Moj Rover robil 14.6 jak lecielismy kiedys z Robertem dostal troche, ale nie bylo tragedii ;) Za to jak osiadl sie do mnie moj kuzyn ( +90kg ) jechalismy juz rowno o_O
MoRToN - Sob 28 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
sliczne to Twoje clio, ale cena jak dla mnie wysoka jak sukinkot :D

Przy tej cenie ojro to juz konkurencyjna :)

Wysoka i nie wysoka. Jak na proste auto pow wymianie rozrządu, hamulców, sprzęgła i zawiasu (eryjnego ma 6-7 k przjechane) nie wydaje sie taka duża.

Dodatkowo wydech srodkowy supersprinta, dolot pipercross no i co podobno jest rzadkościa trzyma moc seryjną (171,6 KM potwierdzone na hamowni u graby) przed dolotem.

Nie mam ciśnienia na sprzedaż - jak nikt mi tyle nei zapłaci będe sie nim "męczył" kolejny sezon :)

Jak dla mnie jest to najlepsze auto w swojej klasie (nie ma choya na clio sporta :P ) moze poza mcs`em ( ale tu nie weim czy to ta sama klasa ) i nadal zajbiscei mi sie podoba jednak chciałbym coś troszke większego.

k-mart - Sob 28 Lut, 2009

MoRToN napisał/a:
Nie mam ciśnienia na sprzedaż - jak nikt mi tyle nei zapłaci będe sie nim "męczył" kolejny sezon

I bardzo dobrze. Troche szkodza sie pozbywac wlasnie ze wzgledu na super stan.

Anonymous - Nie 01 Mar, 2009

jedyne niemeczone clio sport jakie znam, piekne zreszta
anjas - Nie 01 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
jedyne niemeczone clio sport jakie znam

he?

bo lune

:devil: anjas ty meczysz swoje clio. Mysle ze najbardziej ze wszystkich. Az sie noz w kieszeni otwiera za kazdym razem jak zmieniasz bieg przy 3.5tysia :)
anjas - Nie 01 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
anjas ty meczysz swoje clio. Mysle ze najbardziej ze wszystkich. Az sie noz w kieszeni otwiera za kazdym razem jak zmieniasz bieg przy 3.5tysia

hehehe... skoro te 3,5 tysiąca wystarcza, żeby klepać miniaki to po co wkręcać bardziej? ;) :D

a tak serio to jechales kiedys z seryjnym miniakiem?
anjas - Nie 01 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
a tak serio to jechales kiedys z seryjnym miniakiem?

raz, ale miniaka prowadziła dziewczyna, więc nie jestem pewien czy można to uznać za próbę reprezentatywną ;) .

Rudello - Pon 02 Mar, 2009

MoRToN napisał/a:
Nie mam ciśnienia na sprzedaż - jak nikt mi tyle nei zapłaci będe sie nim "męczył" kolejny sezon :)

dobre podejście bo auto jest super i szkoda sprzedawać

MoRToN napisał/a:
(nie ma choya na clio sporta :P )

oj nie ma :D ...nawet mini ;-)

JIMEK napisał/a:
jedyne niemeczone clio sport jakie znam,

że co? :D

M - Pon 02 Mar, 2009

Heheh w sobote wieczorem przechodziłem obok mortonowego clio zaparkowanego na bielanach. Szkoda sprzedawac
MoRToN - Pon 02 Mar, 2009

o .. :)
Anonymous - Pon 02 Mar, 2009

szkoda nieszkoda nastepna fura bedzie gruba jak nie gubsza, szkoda to w obce rece oddawac..
Greg - Pon 02 Mar, 2009

Super auto, gdybym teraz był 'na kupnie' to bym sie chyba nie zastanawiał... :) Szkoda, że wcześniej mi go zwinąłeś niemal sprzed nosa (no, ale było drogie dość).

Fajne jest, mógłbym mieć. :jupi:

Anonymous - Śro 01 Kwi, 2009

Morton mógłbyś mi wysłać zdjecia na maila ?

bari2005@wp.pl