PieQt - Pon 02 Mar, 2009 Dymu¶ współpracuje z profi firm±, która obkleja samochody ... ale bez profi projektu w plikach wektorowych, nie pogadaj± z tob±Bad-i - Pon 02 Mar, 2009 Dymek juz mysli o tym projekcie 106 - Pon 02 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
Dymu¶ współpracuje z profi firm±, która obkleja samochody ... ale bez profi projektu w plikach wektorowych, nie pogadaj± z tob±
jak firma ma doswiadczenie w oklejaniu samochodow to i ze zdjecia zrobi. tak bylo
w przypadku mojego auta. projekt robili w http://www.adeen.com/ w .jpg wykonanie
bylo ze zdjec. roznic nie zauwazylem... (ale to dosc proste w sumie oklejenie).Bad-i - Pon 02 Mar, 2009 to prawda, moje clio bylo obklejane bazujac na zdjeciach z netu PieQt - Pon 02 Mar, 2009 pewnie, że da sie tak zrobić, ale Dymu¶ ma do¶ć zaawansowane oklejenia - st±d firma życzy sobie plików gotowych
a z .jpg też zrobi±, ale zapłacisz za projekt
zreszt± co ja, adwokat jestem czy coM - Pon 02 Mar, 2009 Ja tylko dodam od siebie na temat tytułu tematu ze nie ma takiego słowa jak "obklejać" Bad-i - Pon 02 Mar, 2009
eM napisał/a:
Ja tylko dodam od siebie na temat tytułu tematu ze nie ma takiego słowa jak "obklejać"
cichaj bo anjas zamknie !!Bad-i - Pi± 06 Mar, 2009 co myslicie o Tym (projekt naszego mistrza)
Anonymous - Pi± 06 Mar, 2009 Fajny z jednym zastrzeżeniem - jednokolorowe zderzaki s± nieciekawe.
No i w sumie na drzwiach jest pusto, a logo sponsora taki jakie¶ skompresowane.
A, no i to mk1 Jakarti - Pi± 06 Mar, 2009 wszystko wydaje sie poprawne ale nie rzuca na kolana ( no offence )
moze bardziej "rozchlapac" t± farbe? albo dodac żółty?
tak serio to jest ok.106 - Pi± 06 Mar, 2009 na plus na pewno dobra czytelosc reklam.. jak bedziesz zapier... to i tak
nie bedzie duzo widac M - Pi± 06 Mar, 2009 Mi sie bardzo podoba tylko przedni zderzak konsekwetnie w czerwien i super.Bad-i - Pi± 06 Mar, 2009 ja bym wlasnie przedniego zderzaka nie ruszal, ale dodal bym cos zoltego (moze catcams zolty albo cos).
Dymek, czy jest szansa przerzucic to na MK2 (tak juz dla pewnosci jak to wyjdzie na moim aucie)??The Mc - Pi± 06 Mar, 2009 spoko, uwzglednimy wszystkie uwagi martin.h - Pi± 06 Mar, 2009 Projekt fajny, jak dodasz żółtego to wyjd± barwy Peugeot Sport i będzie git.