Misiek_lbn - Sob 07 Mar, 2009 chcesz żeby miał więcej "niuta" niż Ty
ps. hamowałeś już swoją lanczje Bart - Sob 07 Mar, 2009 ostatnio hamowałem aż dym z klocków poleciał Misiek_lbn - Sob 07 Mar, 2009 a ile koni pokazało Bart - Sob 07 Mar, 2009 powinna mieć coś koło 200-215 koni i ze 300 niutonów, ze słabszymi dieslami mogę konkurować Maciusiowy - Nie 08 Mar, 2009 1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5. Niemy
6. nox
7. bart (najchętniej wziąłbym za hamowanie fakturę - trzeba szukać kosztów )
8. Maciusiowy (początek kwietnia jeśli by się dało)GeKo - Nie 08 Mar, 2009 1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5. Niemy
6. nox
7. bart (najchętniej wziąłbym za hamowanie fakturę - trzeba szukać kosztów )
8. Maciusiowy (początek kwietnia jeśli by się dało)
9. Leon ClioMaciusiowy - Śro 11 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
PS: Jutro, najpóźniej w poniedziałek będę wiedział kiedy mógłby być najbliższy termin.
martin.h co słychać w temacie? Bart - Śro 11 Mar, 2009 no najpóźniej w poniedziałek będzie coś wiadomo...
Maciusiowy - Śro 11 Mar, 2009
bart napisał/a:
no najpóźniej w poniedziałek będzie coś wiadomo...
a to sorry GeKo - Śro 11 Mar, 2009 Tylko nie napisał, w który martin.h - Śro 11 Mar, 2009 Kurde, sorry Panowie, ale ostatnio jakoś nie miałem głowy do tego. Jedno co wiem to cena jest netto, a nie brutto (pomyliło mi się z normalnym hamowaniem). Mam napisać pismo do Zarządu to może będzie jakiś rabat.
Do końca tygodnia (max do początku przyszłego) postaram się ustalić jakiś termin, ale raczej byłby to dopiero początek kwietnia. No i najlepiej aby było Was jak najwięcej.Bart - Śro 11 Mar, 2009 to może umówmy się, że najpóźniej do poniedziałku dasz znać martin.h - Śro 11 Mar, 2009
bart napisał/a:
to może umówmy się, że najpóźniej do poniedziałku dasz znać
Ok, najpóźniej w poniedziałek tj. 16.03.2009 będzie odpowiedź.GeKo - Śro 11 Mar, 2009 Pismo, do zarządu Myślałem że macie tam bardziej rodzinną atmosferę . Tak więc czekamy na wieści.Maciusiowy - Czw 12 Mar, 2009
bart napisał/a:
to może umówmy się, że najpóźniej do poniedziałku dasz znać
hahahaha
a może ja w BB zapytam? - w Ecusoft też jest hamownia (z tego co wiem dość świeża)