M - Pią 06 Mar, 2009 Pamietam jak starsze siostry moich kolegów z podstawowki miały plakaty i kochały się w Jacksonie...KonradMK - Pią 06 Mar, 2009 ja miałem takiego kumpla w LO...Anonymous - Pią 06 Mar, 2009 ta jasne a tak napeawde to mowicie o sobie.
ja tam mialem plakaty
Jakarti - Pią 06 Mar, 2009 dla mnie kawalek history. repeat'owalem kiedys cale dnie
super muza i tekst..
Thriller i Bad to były wg mnie najlepsze Albumy, nastepne tez były profi ale ja najbardziej lubiłem te dwa.
Nawet mam (uwaga) "Bad" na analogu Janusz - Pią 06 Mar, 2009 i ja, jak byłem mały miałem kasete wałkowałem na okragło na swoim walkmanie aha... dla mnie był miszcz teledysk z głośnikami koło fotela starego pierdziela gaugan - Pią 06 Mar, 2009 byl ktos na koncercie na Bemowie? qrde, mialem jakis taki sektor, ze tylko na telebimie go widzialem, hehehe, ale emocje duze
Michael jest mistrzem, thriller to arcydzielo
pzdrAnonymous - Pią 06 Mar, 2009 ja bylem na bemowie i w berlinie, a off the wall czyli pierwsza plyte solo (quincy jones) mam do dzisiaj na winylu. Ciezko wybrac ulubiona ale to chyba pierwsza wlasnie, najbardziej funkowo pop klubowo jazzowa. Ale serio wszystko jest zajebiste od OFf the wall do Invincible z ktorej kawalek promowany you rock my world uwazam za jeden ze slabszych z plyty. Przez te wszystkie albumy przeszedl popem przez jazz, funk, disco i club, jakies transelektro, protestsongi, rock, r'n'b, rap, gospel, ... , ..., ..., .. , . ., .,., .M - Pią 06 Mar, 2009 moj ulubiony kawalek to
beat it ktory kojarzy mi się z "back to the future II"kubas - Pią 06 Mar, 2009 back to the future miszcz ! mam edycje kolekcjonerska na dvd ! ogladalem milion razy
majkel tez miszcz Vlodarsky - Sob 07 Mar, 2009 PiTT już nie raz chciałem wstawić taki temat - trochę się tylko bałem, że kilku hip-hopo muzyków mnie wyśmieje.
Podobno są jakieś kawałki które mają wyjść dopiero po jego śmierci.PiTT - Sob 07 Mar, 2009
Vlodarsky napisał/a:
PiTT już nie raz chciałem wstawić taki temat - trochę się tylko bałem, że kilku hip-hopo muzyków mnie wyśmieje.
Podobno są jakieś kawałki które mają wyjść dopiero po jego śmierci.
wyśmiać może tylko ten co się nie zna na muzyce
majkel zrobił kawał dobrej roboty, gdyby nie on - jestem przekonany, że nie byłoby wielu obecnych gwiazdsaxorulez - Sob 07 Mar, 2009 PiTT,
zgadza się - nie mieli by z czego brać sampliAnonymous - Sob 07 Mar, 2009 ani z kogo zrzynac glosu, ruchow, charyzmy.
kto jest teraz najwieksza gwiazda na swiecie wsrod facetow?
Justin Timberlake - bardzo slaba imitacja glosu Majkela, tanca majkela. Neyo, usher, ... Nie mowiac ile kobiet.