To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [DRIVE] Rozeta u Wróbla

Vlodarsky - Wto 10 Mar, 2009

rasta napisał/a:
Zgadza się, ale Olaf niewiele gorszy czas sieknął, z tego co mi wiadomo.

a więc Twoja informacja jest błędna - nie ktoś go zamknie :)

rasta - Wto 10 Mar, 2009

No panowie rajdowcy zamiast brandzlować się na forum w Pimpie dawać na to rozetę i pokazać wyższość francy buehehe

Dla podniesienia wszego morele podpowiem ze Foca 2.0 ma jeden z ostatnich czasów na liście 1.31,37 ale i tak lepszy od Saxoruleza :lol2:

Stf - Wto 10 Mar, 2009

dobry pomysł - może wpadniemy kilkoma autami - wynajemiemy rozetkę na 2 -3h ?
Marek23 - Wto 10 Mar, 2009

rasta napisał/a:

Dla podniesienia wszego morele podpowiem ze Foca 2.0 ma jeden z ostatnich czasów na liście 1.31,37

Tylko, że prowadził Januszek, a on młody i nie bał się walnąć w słupek. Saxorulez miał dużo do stracenia, dziewczynę, pracę, forum,perspektywę kupna Almery,itd...

rasta - Wto 10 Mar, 2009

A to zwracam honor :lol2:
Janusz - Wto 10 Mar, 2009

Marek23 napisał/a:
rasta napisał/a:

Dla podniesienia wszego morele podpowiem ze Foca 2.0 ma jeden z ostatnich czasów na liście 1.31,37

Tylko, że prowadził Januszek, a on młody i nie bał się walnąć w słupek. Saxorulez miał dużo do stracenia, dziewczynę, pracę, forum,perspektywę kupna Almery,itd...

Jeah... :D poza tym To rozeta mojego starego :D my name is Wróbel.... Janusz Wróbel :devil: :devil:

M - Wto 10 Mar, 2009

Honda najlepszy czas... no nie może być jakto?
nox - Wto 10 Mar, 2009

To są jakieś spekulacje eM ktoś się włamał do bazy danych i sfałszował wyniki !! Przecież Honda nie może być szybka !!
rasta - Wto 10 Mar, 2009

Nie licząc c2r2 z sekwencją drugi czas też należy do Hondy. Obie robione przez Miniaca z Promotora, zwierzał mi się, że fakt jego hondy są szybkie jest świadom tego, że jakbym Morsa na rozetę zabrał to by było pozamiatane, dlatego mamy układ, ja nie pojadę na Rozetę ale hamownie mam zawsze za friko :]
Marek23 - Wto 10 Mar, 2009

Fajne te rajdy tam macie Rasta
M - Wto 10 Mar, 2009

LOL, Maras mozesz byc kiedyś wyleczony przez hądę... poczekaj ty :rotfl:
Bad-i - Wto 10 Mar, 2009

Rasta a ile KM maja hondy Miniaca ??
CHRZANEK - Wto 10 Mar, 2009

rasta napisał/a:
No panowie rajdowcy zamiast brandzlować się na forum w Pimpie dawać na to rozetę i pokazać wyższość francy buehehe

Szczerze Ci powiem że ja nie potrafię jechac po wyimaginowanym torze - bardzo przepraszam ale odpadam w przedbiegach...
Prawdziwy tor to co innego...

M - Wto 10 Mar, 2009

Bad-i napisał/a:
Rasta a ile KM maja hondy Miniaca ??

Sryliard koni

Zaczyna sie licytacja :rotfl:

nox - Wto 10 Mar, 2009

Bad-i napisał/a:
ile KM maja hondy Miniaca ??

b18a na bloku z b20 300 KM n/a wg mnie dobry wynik :D