lenny napisał/a:
jezdze, dzwonie, kradne, bije, uciekam i nic kurde...
może ktoś ma jakieś sugestie??
nie jeździsz na dzifki
hej pepe... mówiąc 'na dziwki' masz na myśli ten strip club?? bo to inne pojęcia są, zakładam że wiesz...:)
hehehPieQt - Wto 10 Mar, 2009 ja Ivana zlikwidowałem, to tym jak to zrobiłem, odezwał się Roman - że idą "oni" - pojechałem do niego i złapali "nas" i torturowali - mam nowego szefa i nowe zlecenia
Lenny, musiałeś coś nie tak zrobić :-/
kurcze jak to brzmi a na dziwki rzadko jeżdżę, bo mam dziewczynę Michell strip club to co innegoanjas - Wto 10 Mar, 2009 Ja grałem w GTA IV, ale już dość dawno i na Xboxie. Na PS'a nie mam GTAIV, ale chyba będę musiał uzupełnić minikolekcje o ten tytuł
Z tego co pamiętam ja też Ivana zastrzeliłem...
Lenny, na dziwki to się jedzie klasycznie na ulice miasta
Zatrzymujesz się po prostu przy dziffffce na ulicy, trąbisz i ona wsiada do fury. Jedziesz z nią w zaciszne miejsce i zaczyna się akcja "przywracania życia"... bo za dymanko dostaje się punky "żywotności" PieQt - Wto 10 Mar, 2009 AnJas zapomniał napisać, że najpierw negocjujesz stawkę - co będzie w usłudzeJakarti - Wto 10 Mar, 2009 jesli chodzi o gre to chyba nei ma roznicy czy ps czy x box?? ( ja tyram na xboxie ) i jest git
ps na dziwkach nie bylem wiec troszke słabo sie czuje - zywotnosc spadla:Dqbus - Wto 10 Mar, 2009 kurde a moje gta iv lezy caly czas u qmpla... zamienilem sie z nim za call of duty i do dzis nie odpalilem gta... widze ze sporo trace jutro odbieram
p.s. jest osobny temat o grach... nie wiem czy kazda zasluguje na swoj wlasny... ale to juz niech inni o tym decyduja ps - Wto 10 Mar, 2009 moje dziewcze przeszlo GTA4 na ps3
ale o dziwkach nic nie mowila! PieQt - Wto 10 Mar, 2009 normalnie można sobie z różnych stron oglądać - ale jak z dziewczyną, to tylko dźwięk - normalnie skandal
ps a często cię leje w domu - bo to trzeba mieć predyspozycje, żeby przejść GTAIVAnonymous - Wto 10 Mar, 2009 hehe pieqtJakarti - Pon 16 Mar, 2009 została mi jeszcze ostatnia misja
dla mnie git gierka ) )vitesse - Sob 13 Cze, 2009 przeczytalem ten temat i zaluje, jade kupic PS3 i przegram cale zycie, milo było Panowie Jakarti - Nie 14 Cze, 2009 przeszedlem ta gre w oka mgnieniu.. dawno mnie nic tak nie wciagnelo
zaczales juz grac? Michał - Nie 14 Cze, 2009 rysiek cie wciągł ...
jade do palty, oskar pojedzavitesse - Nie 14 Cze, 2009 mama mi zycie uratowala jak jechalem kupic konsole zatrzymala mnie w drzwiach i wreczyla trzepaczke wiec po pierwszym dywanie mnie odeszlo tylko na ile heheJakarti - Nie 14 Cze, 2009
dywan nie zajac, nie ucieknie