jak dla mnie to ten pug sie masakrycznie dobrze napedza
gdzies to juz slyszalem chyba wszystkie pugi tak maja... kubas - Śro 11 Mar, 2009 w tyl byl walony tylko tak ? kurczeeeeeeee jakbym sprzedal puga mojego to bym pewnie jakos uzbieral na niego ale jezdzenie nim na codzien to troche smiech... ale z drugiej strony jakbym kupil twojego to mojego moglbym bardziej do jazdy na codzien przystosowac hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmi - Śro 11 Mar, 2009 hąda nie, ale tamte okolice najpewniej...
...ale najpierw chcę puga sprzedać, z WSZYSTKIMI wypisanymi podzespołami (albo wszystkie te podzespoły, ale to później)michool_vt - Śro 11 Mar, 2009
106 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
jak dla mnie to ten pug sie masakrycznie dobrze napedza
gdzies to juz slyszalem chyba wszystkie pugi tak maja...
bartek twoja 106tka mnie zadziwiła ostatnio
ale po przejazdzce 205tką mi na wyrazowie, budzilem sie z krzykiem w nocy
na smietnikowej oponie poprostu masakruje saxo (bardziej niz 106tka), z dołu jedzie okrutnie, poprostu rwie asfalt i jak strzela!106 - Śro 11 Mar, 2009 dobra mozna zamknac.. jade do mi z gotowka Mick - Śro 11 Mar, 2009 Bartek nie czaruj na co Ci taki syff
żarcik mi - Śro 11 Mar, 2009
kubas napisał/a:
w tyl byl walony tylko tak ?
ten samochód ma milion lat i plakietkę gti, nie wiem jak był walony. W tył na pewno, a boki ma na pewno przedrapane, ale na geometrii wyszło, że (poza negatywem z tyłu na jednym kole, ale to jeszcze stara belka była) wszystkie koła stoją jak powinny, a przynajmniej w ramach tolerancji.Michał - Śro 11 Mar, 2009 heheh
Cytat:
ten samochód ma milion lat i plakietkę gti,
zgadzam sie z tym stwierdzeniem jakby nie był nigdzie uderzony to mi by miał rarytas na skale europyBart - Śro 11 Mar, 2009 hmm... sprzedawanie tego samochodu to trochę jak próba zerwania z laską, z którą się jest od 10 lat, zna się jej wszystkie wady i zalety. A powodem jest to, że są lepsze dupy na tym świecie
Tyle, że czasem naprawdę ciężko się rozstać...kubas - Śro 11 Mar, 2009 podobno klepie delte pug mi - Śro 11 Mar, 2009 ...ale ta dzifka chodzi na rękach, gdy inne biegają albo galopują na 4 łapach...Bart - Śro 11 Mar, 2009
kubas napisał/a:
podobno klepie delte pug
pudelek.pl kłamie mi - Śro 11 Mar, 2009 powiedzmy to szczerze: delta jest szybsza od puga - powyżej 150km/h na zupełnie suchym prostym odcinku