Michał - Pią 13 Mar, 2009 słyszałem ale słowo mało znane
pozatym długie. Jak ma być logo to i napis moim zdaniem nie za długi i składniowo-literowo ciekawienox - Pią 13 Mar, 2009 clean up company
blink care
shiny care
miricale shinenox - Pią 13 Mar, 2009 A ty jimek nie nazek to dopiero początek burzy mózgów ! na samym początku zawsze przychodzą złe pomysły dopiero pewnym czasie człowiek się rozkręca.DeeS - Pią 13 Mar, 2009 Myciu Pyciu ! Anonymous - Pią 13 Mar, 2009 Jeśli musi być po angielski to może "Sun-Shine"nox - Pią 13 Mar, 2009 Blup .
Rudy powiedz mi czy dowiadywałeś się coś na temat prawnych aspektów prowadzenia myjni , jakie są wymagania itp ??
Ja się tym interesowałem około roku i obowiązkowy system filtrujący wode to jakaś massakra .nox - Pią 13 Mar, 2009 Blup .
Red drop.szymlorek - Pią 13 Mar, 2009
JIMEK napisał/a:
dobra mam konkretne pytanie - czy jest ktos to jak slyszy slowo DETAILING nie wie o co chodzi? mowicie szczerze
chodzi o to czy to slowo jest w polsce znane czy nie, zeby nazwa byla zrozumiala
Ziom imho kiepski pomysł, detailing - jego znaczenie, a więc i zakres usług będzie znany tylko wąskiej częśći osób. Zakładm ze w dużej mierze to właśnie CI ludzie są targetem takich pomysłówjak ten, to jednak prosta nazwa może zwiększyć ilość potencjalnych klientów z przypadku.
to tak jak byś zrobił nad sklepem szyld:
-Tu kupisz hydrauliczne spoiwo mineralne, otrzymywane z surowców mineralnych wypalonych na klinkier w piecu cementowym
bądź poprostu
-U nas kupisz cement
Chyba że pod tym całym detailingiem znajdzie się jeszcze jakieś skróowe hasło wyjasniające niektórym o co wam tak właściwie chodzi nox - Pią 13 Mar, 2009 Dealing nie będzie zrozumiałe tylko pytanie czy nazwa musi od razu musi się kojarzyć z usługami , fajnie jak by juz logo nawiązywało by graficznie do tego .Anonymous - Pią 13 Mar, 2009
nox napisał/a:
Rudy powiedz mi czy dowiadywałeś się coś na temat prawnych aspektów prowadzenia myjni , jakie są wymagania itp ??
Rudello nie bedzie sie zajmowal myciem aut, kompleksowa kosmetyka, pielegnacja, robienie starych aut (jak r5) nowych na tip top do sesji foto itd itpnox - Pią 13 Mar, 2009 Ja się domyślam ,
ale przed każdym takim zabiegiem auto trzeba umyć.
Nie kracze tylko mówię jak jest wg. prawa można dostać mandat za mycie auta u siebie na podjeździe . Teraz pytanie jak podchodzą do tego organy kontrolujące .saxorulez - Pią 13 Mar, 2009 mam rozwiazanie - myć auto u klienta
Car Care Clinic - CCCszymlorek - Pią 13 Mar, 2009 Ziom z tym mandaterm za mycie to jest chyba w wypadku mycia substancjami chemicznymi gdy nie ma kratki ściekowej czy coś takiego. Nie raz pod garażami ludzie płuczą auta karcherem przy użyciu czystej wody i policja nigdy nic nie powiedziala.nox - Pią 13 Mar, 2009 To jest głupie ale nie możesz myć auta czym kol wiek jeżeli nie masz systemu filtrującego .
Dowiadywałem się około rok .
Wiadomo ja tez często myje auto na podjeździe i nikt mi nic nie zrobił , W przypadku działalności moga być nieco upierdliwi , tzn zachęcam aby sie dowiedzieć coś na temat aktualnych przepisów żeby potem nie było za późno .CHRZANEK - Pią 13 Mar, 2009 WRC - Wash Rudy Car