Anonymous - Pią 17 Kwi, 2009 i jak flickr? pokaz ta sama fotke na photobuckecie i flickr plzzzzz dla porownania zawsze chcialem to zrobic ale nigdy sie nie rejestrowalem na flickrnox - Pią 17 Kwi, 2009 Sie robi
Tylko już nie pamiętam hasła do photobucketa moge na imageshack zapodać.
imageshack
Flickr
Odnosze jak by na Flickr'u stracił nieco na kolorach względem imageshackaGeKo - Pią 17 Kwi, 2009 Na imageshack zawsze fotki tracą na kolorach w stosunku do tego co mamy na dysku.Anonymous - Pią 17 Kwi, 2009 no niestety... tez o tym juz duzo myslalem i kombinowalem na rozne sposoby... nox - Pią 17 Kwi, 2009 Czyli żeby było idealnie zostaje tylko własny host na własnych serwerze ?? czy w teorie też moga stracić fotki na jakości ??106 - Pią 17 Kwi, 2009 u mnie na wlasnym serwerze nie trace.
jak linkowalem swoje zdj z nk to tez byla slabsza jakosc niz z pliku na dysku.Anonymous - Pią 17 Kwi, 2009 ja strasznie trace na kontrascie i barwach, probowalem przeginac z obrobka ale nic to nie daje. Tak jakby byl jakis prog ktorego nie da sie przejsc... nox - Pon 20 Kwi, 2009 11.
12.
kubas - Pon 20 Kwi, 2009 zawsze jak widze jakis nowy post w tym temacie to mam nadzieje ze to bedzie fota fiesty... ale po chwili sobie przypominam ze fiesta przeciez nie istnieje Bart - Pon 20 Kwi, 2009 nox, bez urazy - foty tej E46 mocno kiepskie są (szczególnie to drugie), zdarzały Ci się wyraźnie lepsze sesje.nox - Pon 20 Kwi, 2009 Zrobiłem około 150 fotek dzisiaj rano z tym autem i żadne mi się narazie nie podoba teraz do pracy a potem coś pokombinuje może znajde jakies ładniejsze nox - Pon 20 Kwi, 2009 Może mi miał by ochote zrobic jakas sesyje e46 zwarta i gotowa i chętna na jakieś lepszejsze foto kombinowałem z miejscówką ale jak narazie dupa nie mam koncepcji ...
Mi co ty na to ?? jakiś wspólny foto wypad ??Bart - Pon 20 Kwi, 2009 tak, ale na sesję przyjeżdżasz FIESTO!mi - Pon 20 Kwi, 2009 no ja tak na 70% będę! michool_vt - Pon 20 Kwi, 2009 a czym myłeś to bmw, że takie czyste?