To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [EXP] nOx

Anonymous - Pią 17 Kwi, 2009

i jak flickr? pokaz ta sama fotke na photobuckecie i flickr plzzzzz dla porownania :) zawsze chcialem to zrobic ale nigdy sie nie rejestrowalem na flickr
nox - Pią 17 Kwi, 2009

Sie robi :)

Tylko już nie pamiętam hasła do photobucketa moge na imageshack zapodać.

imageshack

Flickr

Odnosze jak by na Flickr'u stracił nieco na kolorach względem imageshacka

GeKo - Pią 17 Kwi, 2009

Na imageshack zawsze fotki tracą na kolorach :( w stosunku do tego co mamy na dysku.

no niestety... :/ tez o tym juz duzo myslalem i kombinowalem na rozne sposoby... :/
nox - Pią 17 Kwi, 2009

Czyli żeby było idealnie zostaje tylko własny host na własnych serwerze ?? czy w teorie też moga stracić fotki na jakości ??
106 - Pią 17 Kwi, 2009

u mnie na wlasnym serwerze nie trace.

jak linkowalem swoje zdj z nk to tez byla slabsza jakosc niz z pliku na dysku.

ja strasznie trace na kontrascie i barwach, probowalem przeginac z obrobka ale nic to nie daje. Tak jakby byl jakis prog ktorego nie da sie przejsc... :/
nox - Pon 20 Kwi, 2009

11.

12.

kubas - Pon 20 Kwi, 2009

zawsze jak widze jakis nowy post w tym temacie to mam nadzieje ze to bedzie fota fiesty... ale po chwili sobie przypominam ze fiesta przeciez nie istnieje xD
Bart - Pon 20 Kwi, 2009

nox, bez urazy - foty tej E46 mocno kiepskie są (szczególnie to drugie), zdarzały Ci się wyraźnie lepsze sesje.
nox - Pon 20 Kwi, 2009

Zrobiłem około 150 fotek dzisiaj rano z tym autem i żadne mi się narazie nie podoba teraz do pracy a potem coś pokombinuje może znajde jakies ładniejsze :)
nox - Pon 20 Kwi, 2009

Może mi miał by ochote zrobic jakas sesyje :) e46 zwarta i gotowa i chętna na jakieś lepszejsze foto :) kombinowałem z miejscówką ale jak narazie dupa nie mam koncepcji ...

Mi co ty na to ?? jakiś wspólny foto wypad ??

Bart - Pon 20 Kwi, 2009

tak, ale na sesję przyjeżdżasz FIESTO!
mi - Pon 20 Kwi, 2009

no ja tak na 70% będę! ;D
michool_vt - Pon 20 Kwi, 2009

a czym myłeś to bmw, że takie czyste?

:rotfl: