RS -macie na myśli seryjne amorki Renault. Bo Renault Sport to w ofercie ma zestaw firmy Ohlins i kosztuje to hm.. wiecej niż 4 000 PLN za kompletRudello - Pon 23 Mar, 2009 seryjne amory ale do renault sport
morton PWsaxorulez - Pon 23 Mar, 2009
Rudello napisał/a:
seryjne amory ale do renault sport
teraz bardziej konkretnie
Seryjnei to chyba KYB'a kiedyś wspominał PCS
Ja bym poszedł w gwint z takim talentem do kierownicy jak Ty masz myślę że to lepsze rozwiązanieRudello - Pon 23 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
Ja bym poszedł w gwint z takim talentem do kierownicy jak Ty masz myślę że to lepsze rozwiązanie
bardzo smieszne pcs - Pon 23 Mar, 2009 za gwint bila to teraz jakis majatek trzeba dac.
moim zdaniem albo od mortona kup, albo seria (tam tyly chyba byly prawie nowe jak sprzedawalem, moze tylko rpzod trzeba kupic, chyba ze ktorys wylal), albo szukaj w UK czegos, bo kurs ciagle sprzyja tylko GBP (gaz czy inne cus, powinno ok 500funtow kosztowac).Anonymous - Pon 23 Mar, 2009 GAZ albo pincet albo prawie tysiak funta.nox - Pon 23 Mar, 2009 Gaz Gaz bierz gaza Anonymous - Pon 23 Mar, 2009 mowilem ze od mortona Rudello - Wto 21 Kwi, 2009 na razie jest seria i....... super! tzn seria amor + sprezyna -30mm
super wybiera nie rownosci, w zakretach bardzo stabilne, nie tak twardo jak gwint posadzony nisko ale w zkaretach jezdzi sie bardzo dobrze + nie trzeba sie martwic za bardzo o nierownosci - ideolo
choc gwint + gleba i bylo by super ideolo z lansem Anonymous - Śro 22 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
Angole polecają jeszcze HR gwinta.
Jeździłem kiedyś sportem ph1 kumpla, posadzonym na gwincie HRa. Na równym było przefajnie, ale na normalnych, czyli zwyczajnych polskich drogach, przy wiekszych prędkosciach auto bylo niestabilne.Anonymous - Śro 22 Kwi, 2009 a na tym ktos jezdzil??
http://motorsport.istore....io,02,2000.htmlAnonymous - Śro 22 Kwi, 2009 ma ktoś może na sprzedaż albo wie gdzie dostanę od ręki amorki tylne do Clio Sporta ?Anonymous - Śro 22 Kwi, 2009 W kazdym ASO Renault,chyba cos koło 230 zl/szt,max 3 dni czekaniaAnonymous - Czw 23 Kwi, 2009 niestety, 14 dni czekania, bo w PL ich nie ma...Janusz - Czw 16 Lip, 2009 to tera ja mam pytanie, zazwyczaj jest tak, ze jak ktoś robi jakieś obniżające sprężyny, to sa one w jakimś danym kolorze, tzn, ze firma ma jakiś charakterystyczny kolor. Ja mam chyba jakieś tjuningowe bo sie jeździ jak na ping pongu, a sprężyny są czerwone. ktoś wie co to może być?? no chyba ze seria jest czerwona