Loko - Czw 27 Kwi, 2006 Michał chyba nie chce zebyś robił te fele na biało i dlatego tak przeciąga :DMichał - Pią 28 Kwi, 2006 cos w tym jest
Jakarti , powołaj sie na nasz klub, jest tam zniżka , 2 % anjas - Pią 28 Kwi, 2006 uuu, to jak robota wyniesie 200PLN to cale 4 zeta zostanie w kieszeni... Ostro jadą Michał - Pią 28 Kwi, 2006 hahaahhaahha Jakarti - Pią 28 Kwi, 2006 cos czuje ze dobrze zarobia na mnie bo z pierwszej felgi zdjelismy opone i fela byla jak to powiedzal - jedno duze i 3 male nierownosci.. ta duza to kurwa fakrycznie duza.. co za idota tym autem wczesniej jezdzil.. i jaki debil je kupil :D:D
Michal, Ty lepiej trzymaj kciuki zeby sie wyrobil do 5 wieczorem bo jak nie to bede :567: i bedziesz musial mi dawac chusteczki )
ps dzieki w koncu za ten kontakt Michał - Pią 28 Kwi, 2006 oddałeś te fele ?? ciekawe czy oddałeś do tego goscia do którego my wszyscy ??Jakarti - Wto 02 Maj, 2006 oddalem do niego Michal - pamietal saxo i renoweczke - jak nie zrobi do piatku wieczor ( w sobote lublin! ) to zabieram snieg ze soba bo ja mam jeszcze zimowki :D:D
bo zeszlo sie troche zanim znalazlem adres :D:D:D a raczej go dostalem
[ Dodano: Wto 02 Maj, 2006 ]
fele jak sie okazalo byly powiedzmy na srednia trojeczke.. wiec po naprawie bedzie mocne 5 no i niestety cos tam bedize trzeba zaplacic.. a te 4 zl to mu dam tipa
[ Dodano: Pią 05 Maj, 2006 ]
bardzo kurwa smieszne - bardzo kurwa smieszne -
przechodze teraz do dzialu ogloszenia - kupie snieg! jade do lublina na zimowkach... kujwaJaco707 - Wto 09 Maj, 2006 Jaki jest koszt piaskowania i malowania proszkowego felg stalowych 14" tam na ul. Łuckiej?saxorulez - Wto 09 Maj, 2006 ja mam lokal za 200PLN komplet w wesołejMichał - Wto 09 Maj, 2006 mi za
malowanie
prostowanie trzech sztuk
i robiene ubytków w jednej
350 zetaJakarti - Wto 09 Maj, 2006 i na luciej za samo malowanie byloby podobnie do tego co mowi Lukasz- ale generalnie rzadko sie zdzarza, ze felgi sa proste wiec to troche podwyzsza cene uslugi
[ Dodano: Wto 09 Maj, 2006 ]
fele beda jutro po 9 na Punciaku
o motyla.. nie moge sie doczekacLoko - Wto 09 Maj, 2006 No to prezentacja zdjęć już jutro Wreszcie zobaczymy jak efekt