Maciusiowy - Czw 26 Mar, 2009 nox...a tak na marginesie, skoro taki fajny to dlaczego go Twój brat sprzedaje? nox - Czw 26 Mar, 2009 Cięcia budżetowe w firmie .Jakarti - Czw 26 Mar, 2009 kurwa no tak to jest z samochodami w pierwszym roku.. tracisz najwiecej.. bo za niewiele wiecej masz nufke..
musi sprzedac to sprzeda i pewnie troche straci.. zycie.. niestety.Michał - Czw 26 Mar, 2009 ahhh, co za piękna życiowa odpowiedź
tylko czemu ma stracić życie ?mi - Czw 26 Mar, 2009 no nie wiesz?! Za niebicie tracisz życie! Jakarti - Czw 26 Mar, 2009
Michal napisał/a:
tylko czemu ma stracić życie ?
no nie fiem
drogo wyszlo Michał - Czw 26 Mar, 2009 Bart - Czw 26 Mar, 2009
nox napisał/a:
Maska , Dach oraz tylna klapa zostały wymienione na fabrycznie nowe Honda.
ciężko będzie sprzedać samochód z prutym dachem jako bezwypadkowy...nox - Czw 26 Mar, 2009 Massakra jakie dywagacje
Why będzie trudno ? nawiercenie bodajże 18 zgrzewów to jest prucie ?
Dzisiaj pierwszy dzień ogłoszenia już osoby umówione ba nawet uświadomione z gradobiciem i nie przeraza ich cena .... normalnie koniec świata ...
Szark niebieski ... honda sie sprzedaje koniec świata juz bliski....Bart - Czw 26 Mar, 2009 ziom, wymiana dachu to nie odkręcenie błotnika
mimo, że to tylko gradobicie - wymiana dachu może budzić spore obawy wśród kupującychnox - Czw 26 Mar, 2009 Wymian poszycia tam nie ingeruje w konstrukcje auta jest to porównywalny zabieg jak wymiena zgrzewanego błotnika . Zawsze można było szpachlować dach.Jakarti - Czw 26 Mar, 2009 to chyba trzeba bedzie zamknac
kufa no - byla szkoda, byla naprawa.. jak ktos kupi to ze swiadomoscia co bierze.. nox tego nie ukrywa wiec o co kaman??
easy peasy
yes mayonnaise itd..
chill Michał - Czw 26 Mar, 2009 nbie no , sory ... nox ...
karwa. Wymiana maski przedniej , ok, rozumiem. Nawet lepiej, jest świeższa i ma mnie much przyklejonych. 4 srubki odkręcic.
ale karwa, DACH ?? fajnie to brzmi
- panie, nawiercymy tutaj dziureczki, 18 ich bedzie i sie wspawa nowy dachule
ja dziękuje ...nox - Czw 26 Mar, 2009 mike widziales kiedys na czym polega wymiana dachu ?
ale tak wg. sztuki naprawy a nie że pan Henio tnie na słupkach i spawa nowy. ??Bart - Czw 26 Mar, 2009 masz rację, knox, czysta kosmetyka - wymiana poszycia dachu