206 Gti - Pią 03 Kwi, 2009 Jezu co to za felgi ? - Już lepiej daj na na stalówki. Zdięcia są ważne. Pamiętaj ze na 90 % bedzie kupował ten samochód młody gość a tu na dzieńdobry. CHRZANEK - Pią 03 Kwi, 2009
206 Gti napisał/a:
Już lepiej daj na na stalówki.
Nie mam stalówek - mam tylko te felgi
206 Gti napisał/a:
Zdięcia są ważne
Więc beda inne może lepsze ale od nastepnej aukcji
206 Gti napisał/a:
Pamiętaj ze na 90 % bedzie kupował ten samochód młody gość
Oferta skierowana jest do wszystkich.
Nadmienię ze samochód wkrótce będzie miał nowy wydech tylny (seryjny).
Dotychczasowy nie dał rady megamarchewie...k-mart - Pią 03 Kwi, 2009 Chrzaniu
nie wiem czemu unikasz odpowiedzi na moje pytanie, wiec ostatni raz:
czy zostaly Ci jakies graty ktore chcial bys sprzedac??????Michał - Pią 03 Kwi, 2009 lutenecie - wiem ze cos jeszcze niedawno leżało u marcela. Dzisiaj do nieego jade i ci zdam relacje. Może coś do foky porzypasuje k-mart - Pią 03 Kwi, 2009 nie mam pojecia co to moze byc ale czekam z niecierpliwoscia CHRZANEK - Pią 03 Kwi, 2009 Drogi Lutenecie:
Te rzeczy zauwazyłem w kartonie.
Reszte musze poddać bardziej wnikliwej analizie (Anal Iza ??)k-mart - Pią 03 Kwi, 2009 Felgi / kola??
Rozporka???
Bo jak nie to bede musial kupic od konkurencji, Bad-i bedzie musial ze swojej wykrecic Tomcat - Pią 03 Kwi, 2009 Konkurencji ?! To przecież team rajdowy Jakarti - Pią 03 Kwi, 2009
CHRZANEK napisał/a:
(Anal Iza ??)
badam pierwszy..DeeS - Nie 17 Maj, 2009 Mozna zamknac Tomcat - Nie 17 Maj, 2009 Czekej, czekej... Powiedz chociaż kto teraz będzie ujeżdżał najsłynniejszego hothatch'a w Polsce... Kto wie, może nawet w Europie.
Ty kupiłeś czy jakiś Twój zią ?DeeS - Pon 18 Maj, 2009 Majne ziom.
Narazie sie bedzie uczyl tym jezdzic takze bez szalenstw