Haha mnie dokładnie to samo przychodzi na myśl rasta - Nie 05 Kwi, 2009 Z Cargo ten film ma niewiele wspólnego...nox - Nie 05 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
wszyscy ruszali spod kina z piskiem opon
Dokładnie to samo Pamiętam jak byłem w kinie z Bratem wszyscy ostro dawali w palnik z pod kina PRawie jak na Ekranie F&F Michał - Nie 05 Kwi, 2009 hahahah kmart
ja na ten syf nnie ide, nawet go nie zgram ...
ale też mi sie kojarzy z cargo ...
kmart - scigniesz sie ze mną na wporst ??tylko uważaj, przełączam na benzyne michool_vt - Nie 05 Kwi, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
Film ten jest reklamą następujących firm:
-corona(piwo)
-castrol edge
-NOS
-subaru
pierwsza cześć była super reklamą dla opon toyo,
każdy prawdziwy, szanujący się stritrejser ma lub miał u siebie T1S lub T1R
ps. karwa przypomniał mi się ten kolo 'scigajacy sie' vw jetta (czy czyms) przegrał z honda s2000, i odjechał z łzami ja pierd...k-mart - Nie 05 Kwi, 2009
Michał napisał/a:
scigniesz sie ze mną na wporst ??tylko uważaj, przełączam na benzyne
ziom nie masz szans, mam nowy dolot "na skarpecie", h-grupa michool_vt - Nie 05 Kwi, 2009
Michał napisał/a:
mart - scigniesz sie ze mną na wporst ??tylko uważaj, przełączam na benzyne
mowi sie:
'staniesz ze mną na kresce!?!'
Jakarti - Nie 05 Kwi, 2009
michool_vt napisał/a:
odjechał z łzami ja pierd...
nie odjechal ze lzami tylko japonczyk tęga głowa uzyl pozniej NOS'a i jetta przegrala.. auto bylo ojca i mlody uciekl bo sie przesttraszyl ehehehe ogladaj uwaznie!!!Michał - Nie 05 Kwi, 2009 moje lpg budował sam kubica, a stroił eM .... x-grupa ... więc uważaj lutenecieMichał - Nie 05 Kwi, 2009 aha
jetta z frontem od corka nigdy nie przegrywamichool_vt - Nie 05 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
michool_vt napisał/a:
odjechał z łzami ja pierd...
nie odjechal ze lzami tylko japonczyk tęga głowa uzyl pozniej NOS'a i jetta przegrala.. auto bylo ojca i mlody uciekl bo sie przesttraszyl ehehehe ogladaj uwaznie!!!
a noooo, jakoś tak, przepraszam jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd moim postem ,
tak mam, że jak jest coś o vw to generalnie jakoś tracę zainteresowanie Anonymous - Nie 05 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
nie odjechal ze lzami tylko japonczyk tęga głowa uzyl pozniej NOS'a i jetta przegrala.. auto bylo ojca i mlody uciekl bo sie przesttraszyl ehehehe ogladaj uwaznie!!!
to co sie nie zmienia to polskie tlumaczenie... w pierwszej czesci byla impreza na pustyni - race wars. Przetlumaczyli wojny ras bo przeciez sigal sie murzyn z meksykiem, zoltek z bialasem to w polsce to wyglada na wojny ras..Jakarti - Nie 05 Kwi, 2009 dobry gif k-mart - Nie 05 Kwi, 2009 hehehe Jimek mistrz gifow, poddalem sie, masz jakies lepsze zrodlo ode mnie Anonymous - Nie 05 Kwi, 2009