106 - Wto 07 Kwi, 2009 wszystko sie zgadza... N2 to N2 a co to ma wspolnego z hołkiem to nie wiem michool_vt - Śro 08 Kwi, 2009 fajnie pojeździć lambo, ale chyba zamieniłbym na jakiś kurs napie.rdalania PieQt - Śro 08 Kwi, 2009 no tak, ale który, jaki?Bad-i - Śro 08 Kwi, 2009 Piotrek moj znajomy mial taki prezent chyba 2 tygodnie temu - tym samym lambo i wlasnie w Kielcach. Gosc nie jest jakims tam maniakiem rajdow, torow itd.... lubi motoryzacje ot tyle.
Jego komentarz: nic specjalnego PieQt - Śro 08 Kwi, 2009 no właśnie kurna - wolałbym jakieś szkolenie - to chyba mnie bardziej kręci, zagraniczne na torach są za drogi, bo 3 dniowe szkolenie z jazdą F1 2003 r. kosztuje kilka tysi juro
znalzałem kilka szkoleń, ale są tak różne - od 5 tys. u Czopika indywidualne do 300 zł - i weź tu wybierzanjas - Śro 08 Kwi, 2009 Dobra Piekut. Dajesz mi karnet na Lambo a ja Ci zrobię szkolenie.
Może być?
(brak odpowiedzi w przeciągu 2 minut traktowany będzie jako odpowiedź pozytywna)anjas - Śro 08 Kwi, 2009 2 minuty minęły. Dziękuje.PieQt - Śro 08 Kwi, 2009 najpierw naucz się odpalać fajne fury, a potem mnie pouczysz - a poza tym zastanawia mnie dlaczego tak znamienny były dla ciebie te 2 minuty OSKAR - Śro 08 Kwi, 2009 hahaha andrjej ty skrytobyjjco!!
Maczkeim napisane i jakich fur nei umiesz odpalac??
piekut powiedz cos wiecej.Mick - Czw 09 Kwi, 2009 kolega dostał ostatnio podobny prezent, jazdę po torze w Kielcach Porsche 911 Turbo. generalnie było to jego marzeniem, więc się cieszy jak dziecko. jazda trwa około godziny i z instruktorem. wiec chyba lepiej niż lambo i taniej...