The Mc - Wto 07 Kwi, 2009 Bardzo wam dziekuje za uwagi, bede sukcesywnie wprowadzal zmiany.
Zaczne od tego playera. Co do samej muzyki o czym Jimek pisal - to niestety kwestia gustu. Dlatego jest mozliwosc zmieny utworu lub wylaczenia. Ja akurat lubie ten pierwszy utwor
Co do "profesjonalnego" wygladu strony (dzieki Michal za mile slowa ) z zalozenia nie chce konkurowac z agencjami reklamowymi ktory zajmuja sie umieszczaniem reklam na pojazdach. Bo nie jestem zadna konkurencja a ilosc takich agencji jest przytlaczajaca. Jedyne co moge wniesc to troche inny rodzaj uslugi. Uwazam ze nie przypadkiem Toyota i KIA ida w kierunku grafik na samochodach, ja mysle ze sa gdzis tam osoby zainteresowane tego typu indywidualnymi uslugami.
Ja mam z czego zyc, niechce robic projektow kielbasy na boku samochodu dla zakladow miesnych. Bo sie wypale i zniechece.. Wiem ze to moze sie wydawac to dla nie ktorych naiwna postawa - ze chce ruszyc z firma a sam ograniczam sobie grupe docelowa. Ale agencje ktore zajmuja sie reklama na pojazdach glownie zarabiaja na robociznie i na materialach. A ja nie mam ploterow ani sztabu ludzi, wspopracuje z firma ktorej place za wykonanie. Wiec siedzenie po nocy i kombinowac jak zrobic zeby kielbasa ladnie wygladala na Kangoo nie jest czyms co mi sie marzy.
Strone kieruje do mlodych ludzi, np nastolatek ktore chce miec kurde kwiatka na swoim nowym fiacie 500 :} problem to bedzie dotrzec do takiej grupy docelowej.
Moze wasze dziewczyny maja jakies fajnie autko i chce je uzyczyc jako DemoCar? (bezplatnie of course)nox - Śro 08 Kwi, 2009 Powaga designu strony powinna być stosunkowo proporcjonalna do usług w niej dawanych . Jako że sama usługa jest w tym wydaniu raczej "luźna" to i sam imige strony/firmy powinien być na luzie i jest taki , jest świetny odklejającymi elementami strony bawiłem się z 10 minut The Mc - Pon 27 Lip, 2009 Chciałem odkurzyć trochę mój temat bo niezwlekając dłużej uruchomiłem sticar.pl
Jeżeli ktoś kupuje magazyn GT to w sierpniowym wydaniu jest artykuł o nissanach 200sx Krzyska Terej i Piotrka Jankowskiego z teamu drifters.pl. Oba projekty są moje a to co jest dla mnie fajne ze w artykule wspominają ze projekt graficzny został wykonany przez STICAR. Generalnie robota sama się nakręca, oprócz tych dwóch nissanów, mam już oklejona BMW e30 Bartka Chrzanowskiego, kończę projekt dla kolejnego Nissana 200sx, a już w kolejce czeka kultowe Hachiroku (ae86) który wiem ze będzie na okładce GT. Ja się ciesze bo praca fajna, koledzy od driftu dają wolna rękę jeżeli chodzi o projektowanie a ja mam okazje pracować przy fajnych furach, już nie wspominając ze u każdego mam zamówiony przejazd po torze
A jak ktoś chce poczytać do dołączam zeskanowany artykuł:
saxorulez - Pon 27 Lip, 2009 gratki Adaś.. !
ale nie widze nigdzie logo sticaru?Michał - Pon 27 Lip, 2009 ale mistrz MoRToN - Pon 27 Lip, 2009 kórwa tery to co roku w innych barwach
Projekty zayebiste, gratuluje.MoRToN - Pon 27 Lip, 2009 A z gory miałeś powiedizane, żęby zderzaki omijać ?The Mc - Pon 27 Lip, 2009 Morton - dokladnie tak, te ich zderzaki nie lubia sie trzymac na miejscu wiec specialnie tam nie zaklejamy.
Logo jest nad znaczkiem 200sx z boku, ale w przypadku BMW B.Chranowskiego i tego hachiroku logo bedzie duzo wieksze tak sie umowilem.206 Gti - Pon 27 Lip, 2009 A możesz mi poprostu cały samochód okleić na biało?The Mc - Pon 27 Lip, 2009
206 Gti napisał/a:
A możesz mi poprostu cały samochód okleić na biało?
Wlasnie Terej ma tak zrobione, jego auto bylo zolte a na to nalozylismy bialy wydruk206 Gti - Pon 27 Lip, 2009 Dam Ci moje auto - do oklejenia !The Mc - Pon 27 Lip, 2009 jak rozumiem interesuje cie zmiana koloru nadwozia? Nie ma problemu jakby cos to daj znac206 Gti - Pon 27 Lip, 2009
The Mc napisał/a:
jak rozumiem interesuje cie zmiana koloru nadwozia? Nie ma problemu jakby cos to daj znac
Tak. Jaki koszt?Jacek - Pon 27 Lip, 2009 The Mc, widzę że robisz to z mega zajawą co? gratkiMaciusiowy - Pon 27 Lip, 2009 fajne - profi robota