FreeMan - Śro 08 Kwi, 2009 No to ja tez jestem w szoku. Łukanio, saxo musi strasznie zapytlac ,nice.
Stf napisał/a:
Freemanem było różnie. Ale generalnie pod koniec ćwiarę robiliśmy podobnym tempem.
tzn. rozumiem ze saxo jest szybsze niz moje clio nawet w najlepszych czasach.... ?
saxorulez po raz kolejny gratuluje osiagniecia zamierzonego celu.saxorulez - Śro 08 Kwi, 2009 Nie posówał bym się do stierdzenia że moje Saxo niszczy Stf'a
niszczy to Rasty Focus bo widac wyrażnie przewagę. Auto jedzie naprawdę szybko ale jeszcze musze poprawić parę rzeczyMichał - Śro 08 Kwi, 2009 łukasz, a jak wygląda sprawa jedzenia twoim saxo na codzień ?
bez problemu ?mi - Śro 08 Kwi, 2009 czyli co - saxo to najszybszy wolnossący fur na hh.org?saxorulez - Śro 08 Kwi, 2009
Michał napisał/a:
łukasz, a jak wygląda sprawa jedzenia twoim saxo na codzień ?
bez problemu ?
dzisiaj pojechałem do pracy, jest spoko tylko torszke głośno
ale jak jest ładna pogoda to aż chce się nim jeżdzic
mi napisał/a:
czyli co - saxo to najszybszy wolnossący fur na hh.org?
czy musimy używac takich określeń..
na pewno nie jest najszybszy wolnossący bo moze tłucze go Twoje 205, 106 pana 106 albo Clio Rudello
szit knows.
nie jestem ani dyno queen ani król prostej, uauto budowałem z myślą o szybkim skręcaniu bo moim zdaniem francuskie auta nie sa stworzone do niszczenia na prostejStf - Śro 08 Kwi, 2009
FreeMan napisał/a:
tzn. rozumiem ze saxo jest szybsze niz moje clio nawet w najlepszych czasach.... ?
na razie nie wiem - ale chyba jeszcze ciut brakuje. z nami było tak że na poczatku clio wyskakiwało i pod koniec ćwiartki powoli przejeżdżałem obok. ale to były czasy jak golf dmuchał 204km. dzisiaj nie jest shamowany ale na pewno nie jest tak szybki jak kiedyś...obstawiałbym maksymalnie 195-197km... tutaj z rolki nie było widać przewagi któregoś z nas do prędkości około 16. najlepiej jakby Rudello stanął z saxo to by sporo wyjaśniło.
OSKAR napisał/a:
Stf jak mi jest przykro Hahahahahah
nie rusza mnie to. wczoraj przed wyjazdem z domu byłem pewny że saxo zleje mnie sromotnie, więc biorąc pod uwagę wyniki - jestem zadowolony. teraz czekamy na czasy w lublinie i na rozecie. w saxo jest szpera, znacznie niższa masa więc powinno z tą mocą niszczyć system...
k-mart napisał/a:
golfa stf-a upalany jest kazdego dnia z tego co widzicie, moze miec dosc pomalu
zrobiłem już prawie 80tyś km po modach... w tym xx tyś km upalając. i tak dobrze się trzyma.OSKAR - Śro 08 Kwi, 2009
saxorulez napisał/a:
francuskie auta nie sa stworzone do niszczenia na prostej
I to jest wlasnie piekna wypowiedz z ktora sie zgadzam w 100%
Stf napisał/a:
OSKAR napisał/a:
Stf jak mi jest przykro Hahahahahah
nie rusza mnie to. wczoraj przed wyjazdem z domu byłem pewny że saxo zleje mnie sromotnie, więc biorąc pod uwagę wyniki - jestem zadowolony. teraz czekamy na czasy w lublinie i na rozecie. w saxo jest szpera, znacznie niższa masa więc powinno z tą mocą niszczyć system...
misiu kolorowy to nie mialo byc zadnym wrzutem
to raczej taki jouk w stylu"oskar wjechal w kraweznik" według mnie to saxo niszczy i bedzie niszczyc system Bad-i - Śro 08 Kwi, 2009
OSKAR napisał/a:
saxorulez napisał/a:
I to jest wlasnie piekna wypowiedz z ktora sie zgadzam w 100%
powiedział ten który po raz kolejny swoim saxo przypierd........ w krawężnik
anjas - Śro 08 Kwi, 2009 Moim zdaniem golf STFana zapina baaaardzo ładnie, więc jeśli saxo Łukasza idzie z nim równo to jest naprawdę nieźle.k-mart - Śro 08 Kwi, 2009 no nic, zatem czekamy na porownanie w lidze mistrzow, Oskar vs Rasta
p.s. to mi sie wlasnie podoba w golfie 80tys km, xxtys km przy upalaniu a fura nadal skreca i przyspiesza. Watpie by jakikolwiek wydlubany francuz tyle przezyl.
Japonczyki to co innego, tam silnik dociera sie dopiero przy 150tys kmOSKAR - Śro 08 Kwi, 2009
Bad-i napisał/a:
OSKAR napisał/a:
saxorulez napisał/a:
I to jest wlasnie piekna wypowiedz z ktora sie zgadzam w 100% ;d
powiedział ten który po raz kolejny swoim saxo przypierd........ w krawężnik
:]
No pewnie.Dzisiaj tez przypierdzielę tylnym kolem,zeby troszke zbieżność poprawic ;d ;dGOKART - Śro 08 Kwi, 2009
anjas napisał/a:
Moim zdaniem golf STFana zapina baaaardzo ładnie, więc jeśli saxo Łukasza idzie z nim równo to jest naprawdę nieźle.
a ja zawsze uważałem ze golf STF'a jest wolny jak kulawy ślimak
Żarcik
Fajnie się bawicie , gratulacje dla saxolota
Jeżeli prezes będzie nadążał z operowaniem kierownicą za samochodem może mocno namieszać w czasach na Lublinie etcKonradMK - Śro 08 Kwi, 2009 i pomyśleć że to dalsza część tego tematu:
http://www.hothatch.fora....-update,18.html
PS kiedyś saxo niszczyło tylko hondy
Saxorulez Czw 13:00, 01 Gru 2005 napisał/a:
Tez się zastanwiałem nad B16A... chyab ciężko by był ogo wsadzic bo mam wrażenie że zupelnieinaczej zaprojektowany jest...
I dobrze że nie udało ci się saxorulez - Śro 08 Kwi, 2009 makabra jak sobie to przypominamBad-i - Śro 08 Kwi, 2009 ja tam wole Twoje zdjecie z szopą na głowie