Na razie nie ale jeśli będzie zapotrzebowanie.. Zabawa niestety nie jest tania bo płachta Carbonu 1 m2 kosztuje 250 pln...
Dzisiaj trzaskaliśmy całe wnętrze do Alfy 156 Sportback - wszystkie słupki oraz podsufitkę i inne duperele.Anonymous - Pią 10 Kwi, 2009 rasta widzialem cie godzine temu na C? bylem u pracusia-rudego, szpiegowalem wasza dziuple, calkiem calkiem to wyglada..rasta - Sob 11 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
rasta widzialem cie godzine temu na C?
Nie mogłeś mnie widzieć bo byłem na rowerze
JIMEK napisał/a:
calkiem calkiem to wyglada..
To może coś poflokujemy w Mini anjas - Sob 11 Kwi, 2009
rasta napisał/a:
Nie mogłeś mnie widzieć bo byłem na rowerze
to by się zgadzało, bo Jimek coś wspominał, że widział Rastę z dwoma pedałami...
Żeby nie robić do końca offtopa:
Matką chrzestną Waszej firmy powinna być Callista Flock(h)art
Mick - Sob 11 Kwi, 2009
rasta napisał/a:
Greg napisał/a:
Oklejacie carbonem? Jakie sa przykładowe ceny?
Na razie nie ale jeśli będzie zapotrzebowanie.. Zabawa niestety nie jest tania bo płachta Carbonu 1 m2 kosztuje 250 pln...
ale jest przecież też folia carbonowa na allegro - koszt do 10 pln i taką przecież można coś zrobić.
np w moim można tą paskudną białą deske rodzielczą tym trzasnąć i zobaczymy czy da oczekiwany efekt.
jak nie to płachtę za 250 pln... Anonymous - Sob 11 Kwi, 2009
anjas napisał/a:
Callista Flock(h)art
bezwzglednie!!rasta - Sob 11 Kwi, 2009 gotowa deska do SKYLINE:
KonradMK - Nie 12 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
anjas napisał/a:
Callista Flock(h)art
bezwzglednie!!
chudy stary paszczyl idealnie pasuje na maskotke firmy pokrywajacej przedmioty kurzem z fredzlami rasta - Nie 12 Kwi, 2009
KonradMK napisał/a:
chudy stary paszczyl idealnie pasuje na maskotke firmy pokrywajacej przedmioty kurzem z fredzlami
A idzcie mi z tym padłem...anjas - Nie 12 Kwi, 2009
rasta napisał/a:
A idzcie mi z tym padłem...
no chyba sami nazwę wybraliście M - Nie 12 Kwi, 2009 Ja sie zapisuje na flok deski... Raściak daj orientacyjnie ile $, deska jest banalna w cifierasta - Nie 12 Kwi, 2009 Poszedł PWBad-i - Nie 12 Kwi, 2009 kurcze kto mi pomoze wyjac deske ?? (po tym jak mam klatke ciezko jakos mi do niej podejsc)CHRZANEK - Nie 12 Kwi, 2009 Mówisz o reni ??
Jakoś się do niej dobierzemy
Kup Panie bosak a ja wezme (dla Oskarka: weznem) siekierke Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009
Bad-i napisał/a:
kurcze kto mi pomoze wyjac deske ?? (po tym jak mam klatke ciezko jakos mi do niej podejsc)