ostatnio tylko czytam tutaj co ten maly skur.wielek robi
kiedy spociszon jakis??
Lukasz dawaj sie chwal wszystkim no przeciez trzeba tego na zywo posluchac Vlodarsky - Nie 12 Kwi, 2009 Łukasz stworzyłeś potwora... jestem pod takim wrażeniem, że chodzę do kibla co 2 minuty rasta - Nie 12 Kwi, 2009 Chętnie sie sprawdzę z tym "potworem" 106 - Nie 12 Kwi, 2009
rasta napisał/a:
Chętnie sie sprawdzę z tym "potworem"
ale zeby wyrownac szanse odepnij turbo.... 2.0 NA vs 1.65 NA, wchodzisz w to?
turbo konie to nie konie rasta - Nie 12 Kwi, 2009 Mogę pujść na to, że u mnie 4 osoby na pokładzie, a w saxo sam kierownik
106 napisał/a:
turbo konie to nie konie
Srata tata - N/A nie jedzie Bart - Nie 12 Kwi, 2009 4 osoby powiadasz...
Vlodarsky - Nie 12 Kwi, 2009
bart napisał/a:
4 osoby powiadasz...
i srylion koni rodem z cargo nie pomoże Niemy - Nie 12 Kwi, 2009 Bart pojechałeś.... po grubasie rasta - Nie 12 Kwi, 2009 Obleśne zboki OSKAR - Nie 12 Kwi, 2009 rasciak po co chcesz sie wyzywac na NA??
przeciez twoja foka i tak jedzie tylko po prostej
no a saxolot ma dusze przeciez i klimat i ot o tu chodzi rasta - Nie 12 Kwi, 2009
OSKAR napisał/a:
przeciez twoja foka i tak jedzie tylko po prostej
Chciałbyś
Jakie tam wyżywanie chętnie zobaczę jaka jest róźnica, nie widzę w tym nic złego. Sam chętnie ściram się z dużo mocniejszymi samochodami.
Juz raz spotkałem sie ze 106 która mnie mega mocno zaskoczyła. CHRZANEK - Nie 12 Kwi, 2009
rasta napisał/a:
Juz raz spotkałem sie ze 106 która mnie mega mocno zaskoczyła.
Wiem Raściaczku, wiem
Ojciec - Honda to je honda - powiedz mi ile waży ??
Prezes - Ile ty tam masz naprawde tych koniuff ??
Jeżeli Saxo waży 970kg i ma 160KM to ma 6,06Kg/1KM
Honda ma coś ok 210KM i idzie identycznie zatem mając zbliżony przelicznik powinna ważyć ok 1250Kg.
No i rzecz zasadnicza przy dużych prędkościach Lenny'emu powinna pomagać pojemność ??
Jak to jest ??
Ja myśle że Łukasz oszukuje lenny - Nie 12 Kwi, 2009 dopiero przeczytałem...
Łukasz - masz rację, z rolki wychodziłeś do przodu... sorry:)
moja waga to około 1240kg, także chrzaniu dobrze liczysz...
przy dużych prędkościach faktycznie pojemność powinna robić robotę, ale jest inaczej:)
Boro - cieszę się, że 'on' już żyje... jesteś jak Frankenstein:) masz potwora którego sam stworzyłeś i wszyscy zaczynają się go bać...
ale poczekaj:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale jak to brzmi!!!!!!!!!! Stf - Nie 12 Kwi, 2009 ładnie ładnie. cargo nie lubimy ale po kolei z każdym będziemy się teraz prać na krechę co...
ehh teraz Lenny już wiem dlaczego tak zwlekałeś coby się z golfizną przelecieć lenny - Nie 12 Kwi, 2009
Stf napisał/a:
zwlekałeś coby się z golfizną przelecieć
tak wychodziło jakoś.. teraz wiosna idzie, na pewno powalczymy..