pit - Sob 09 Maj, 2009 Tak się podczepie pod topic.
Jakie firmy robią jeszcze gwint do 106? Czy są gwinty na tył do 106?106 - Sob 09 Maj, 2009
pit napisał/a:
Czy są gwinty na tył do 106?
nie mazawodnik - Sob 25 Gru, 2010 odgrzebiem kotleta
czy dobrze wyczytalem ze amory peugeot sport sie nie da zregenerowac?
jak sprawdzic czy mam PS czy inne zeby byc pewnym bo mam i przod i tyl PS mam i 2 komplety sprezyn jedne niby asfalt a drugie szuter jak to rsprawdzic czy to prawda ze to PS
moze koledzy ktorzy maja zawias PS podesla jakies foty? szczegolnie z tym gwintowanym przodem
co myslicie na zawiasem MC technixs? ma regulacje dobiciaade - Nie 26 Gru, 2010
Przem_106 napisał/a:
p106rallye napisał/a:
Cos mi sie obilo o uszy ,że wkład jest od astry f,ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Też tak słyszałem, ba nawet kumpel mi mierzył i wychodzi, że wszystko się zgadza, ale wkład z astry jest 0,5cm dłuższy i teraz albo kumpel źle zmierzył, albo to prawda i wtedy na 100% nie wejdzie w tube do 106 i się go nie dokręci
nie ma problemu zeby skrocic wklad:d wiec bardzo mozliwe, ze taki wkladajaAnonymous - Nie 26 Gru, 2010 miałem kiedys wzmacniacz technicsa-rewelka ,polecamJaco - Nie 26 Gru, 2010
zawodnik napisał/a:
moze koledzy ktorzy maja zawias PS podesla jakies foty? szczegolnie z tym gwintowanym przodem
http://forum.hothatch.org...er=asc&start=60tomecki - Nie 26 Gru, 2010 Obecnie mamy wkład bilsteina B6 na seryjnej sprężynie, chcę zmienić sprężyne na eibacha -35mm, oddać B6kę do skrócenia czy będzie można na tym bez szkody jeździć?
Potrzebowałbym tez jakąś instrukcję jak przestawić tył o ząbek niżej
Mowa oczywiście o rejlaku.
Senkju z góry za pomoc Przem_106 - Nie 26 Gru, 2010
zawodnik napisał/a:
odgrzebiem kotleta
czy dobrze wyczytalem ze amory peugeot sport sie nie da zregenerowac?
jak sprawdzic czy mam PS czy inne zeby byc pewnym bo mam i przod i tyl PS mam i 2 komplety sprezyn jedne niby asfalt a drugie szuter jak to rsprawdzic czy to prawda ze to PS
co myslicie na zawiasem MC technixs? ma regulacje dobicia
Sprezyna asfaltowa PS ma 21cm wysokosci, a szutrowa 23cm. Srednica wewn. 9cm.Barejka - Nie 26 Gru, 2010 tomecki, kupiles cos? Chwal sie karwa tomecki - Nie 26 Gru, 2010
Barejka napisał/a:
tomecki, kupiles cos? Chwal sie karwa
trochę robię z czerwonym rejlakiem, już nie mój Barejka - Nie 26 Gru, 2010 tomecki, ja bym im nie pomagal Jaco - Nie 26 Gru, 2010
Barejka napisał/a:
tomecki, ja bym im nie pomagal
pewnie nocami upala tomecki - Nie 26 Gru, 2010
Jaco napisał/a:
Barejka napisał/a:
tomecki, ja bym im nie pomagal
pewnie nocami upala
upala od razu ...
tym czerwonym szitem nie da się powoli jechać Loko - Nie 26 Gru, 2010
tomecki napisał/a:
Obecnie mamy wkład bilsteina B6 na seryjnej sprężynie, chcę zmienić sprężyne na eibacha -35mm, oddać B6kę do skrócenia czy będzie można na tym bez szkody jeździć?
Zdecydowanie skrócić.tomecki - Nie 26 Gru, 2010
Loko napisał/a:
tomecki napisał/a:
Obecnie mamy wkład bilsteina B6 na seryjnej sprężynie, chcę zmienić sprężyne na eibacha -35mm, oddać B6kę do skrócenia czy będzie można na tym bez szkody jeździć?
Zdecydowanie skrócić.
dzięki Loko, tak myślałem ale potrzebowałem potwierdzenia
jutro rozbieram i dzwonię do zerkopolu, przestawiać je coś jeszcze czy zostawić na fabrycznych ustawieniach? auto jest używane cywilnie