Kondziu seryjne miały by takie wahania że odpuściły by zupełnie to jest 10 000 rpm
Seryjne zachowują się podobnie tylko nie sa w stanie wytrzymać takich RPMVlodarsky - Pon 26 Lip, 2010 saxorulez, seryjne tymi wahaniami mogłyby otworzyć minimalnie zawór ?saxorulez - Pon 26 Lip, 2010 takCHRZANEK - Pon 26 Lip, 2010
tutaj jest film ale na FB - nie wiem jak zrobić z tego okieno bo chyba się nie da... do tego trzeba cały adres copy paste zrobićBad-i - Pon 26 Lip, 2010 ogolnie bajka sprawa, takie dwa drążki dziwnie wykrojone a działają jak turbo - wrrrrrrrrrrrrruuuuummmmm KonradMK - Pon 26 Lip, 2010
saxorulez napisał/a:
KonradMK,
Kondziu seryjne miały by takie wahania że odpuściły by zupełnie to jest 10 000 rpm
Seryjne zachowują się podobnie tylko nie sa w stanie wytrzymać takich RPM
saxorulez
aaaaaaaaaaaa OK. to już kumam. czyli jednocześnie działają z większą energią kinetyczną (szybciej cykają?) i są na tyle sztywne, że po zamknięciu, drgania nie powodują otwarcia zaworu.saxorulez - Pon 09 Sie, 2010 hej poszukuję kontaktu do kogoś z klubu Opla Astra lub Opla Vectra, mam do sprzednia komplet wałków w bardzo dobrej cenie pasujące do silnika: C18XE, X18XE, X20XEV, X22XE i jeszcze do X20XER
Znacie tam kogoś abym nie wchodził na te fora jak jakiś handlarzyna wałkamipP - Pon 09 Sie, 2010 a do zeteca nie masz w jakiejś baaaaaaaaardzo okazyjnej cenie ?:Dsaxorulez - Śro 11 Sie, 2010 mam dajesz na PW i się dogadamysaxorulez - Czw 02 Wrz, 2010 Kurde.. 300KM w wolnossącej wersji z silniak XU10J4RS na wałkach CatCams.. mistrz..
Jeszcze żeby było ciekawiej to będzie to jeździło w Pugu 205:
106 - Czw 02 Wrz, 2010 300 ze 167 KM hmmm
masz gdzies pelna specyfikacje? jakie walki? oczywiscie na ITB? dzik - Czw 02 Wrz, 2010 I zakrecony 9800 przy okazji, niezle.CHRZANEK - Czw 02 Wrz, 2010 Nie wierze...
To znaczy nie uwierze dopóki nie zobacze w telewizji.saxorulez - Czw 02 Wrz, 2010 nie wiem jaki to profil wałków, jakiś custom - w każdym razie chcą nimi ruszyc tak aby uzyskiwać moc troche niżej bo jak widać na wykresie ona cały czas rośnie