Jakarti - Śro 15 Kwi, 2009 aha - to juz wiem
jak to sie stosuje? naklada sie na to zle miejsce i pozniej wyciera??saxorulez - Śro 15 Kwi, 2009 tutaj filmik:
Jakarti - Śro 15 Kwi, 2009 to taka mini polerka..
wiem juz wszystko
thxk-mart - Śro 15 Kwi, 2009 papier scierny 60Kamilbike - Śro 15 Kwi, 2009 W zeszle lato moj kumpel kupil skuter. Postawil go na asfalcie i ten sie przewrocil, po wplywem rozgrzanego asfaltu. Caly bok skutera upierd... Kumpel zrozpaczony nie wiedzial co robic, przyszedl jego ojciec i mowi "idz do domu wez maslo i maslem to sprobuj wyczyscic" my takie oczy . Po godzinie 'maslowania skutera' asfalt/smola zeszla Takze ja moge polecic maslo Rudello - Śro 15 Kwi, 2009 Clay bar tzw. glinka jest bardzo przydatna z względu na swoje właściwości które wkleił saxorulez. Natomiast jeśli chodzi o smołę, a w tym przypadku jezeli sa to dość duże kawałki (wypukłe) które zadomowiły sie na lakierze to na 98% glinka nie da rady.
Moja rada: Biorąc pod uwagę koszt glinki z lubrykantem >140zł lepiej spróbować specyfikami o których wcześniej była mowa.
Jakarti napisał/a:
to taka mini polerka..
Clay bar może mieć lekkie właściwości ścierne (zależy od rodzaju) ale tylko po to żeby lepiej zebrać bród. W praktyce nie spolerujesz nią lakieru czyli np. rysy itp. nie znikną.
raczej nazwałbym to japońskim super czyścikiem Greg - Śro 15 Kwi, 2009 Clay bar to po prostu taki wp.ierda.lacz brudu. Rudello - Czw 16 Kwi, 2009 taki o