Techniczne - Potrzebny patent na zamocowanie kubła.
CHRZANEK - Pon 20 Kwi, 2009
ade napisał/a:
zostaje ci opcja:
- jeden kubel jeden fotel seria...
lub
- dwa kubły i brak tylnej kanapy
lub
-dwa kubły i kanapa na którą nie można wejsć
lub
-dwa kubły na szynach i kanapa i wtedy dzieciak się wślizgnie bez problemu ŁukaszS3 - Pon 20 Kwi, 2009
CHRZANEK napisał/a:
lub
- dwa kubły i brak tylnej kanapy
lub
-dwa kubły i kanapa na którą nie można wejsć
lub
-dwa kubły na szynach i kanapa i wtedy dzieciak się wślizgnie bez problemu
lub
dwa kubły na stałe i dzieciaka wysłać na gimnastykę lub rązciąganie i tez się wślizgnie a kubły będą zamocowane tak jak powinny być CHRZANEK - Pon 20 Kwi, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
dwa kubły na stałe i dzieciaka wysłać na gimnastykę lub rązciąganie i tez się wślizgnie a kubły będą zamocowane tak jak powinny być
Hahahaha Łukasz dałeś do piecu.mi - Pon 20 Kwi, 2009 to ja pójdę offtopem - swego czasu wsiadałem na tylną kanapę do zioma, który miał w cc 2 kubły na sztywno i klatkę i dałem radę!
(wysiadałem chyba z 10 minut, bez cienia przesady )Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009 miał klatke i tylna kanape??qbus - Pon 20 Kwi, 2009 no dawniej taki byl obowiazek nawetAnonymous - Pon 20 Kwi, 2009 No cos sobie przypominam ale korzystac z niej to raczej ciezkoKamilbike - Pon 20 Kwi, 2009 Kurde ja tez kombinuje juz powoli nad 2 kubelkami jakimis, ale wlasnie obawiam sie ze bedzie problem z tylna kanapa Po zmianie z Rovera powiedzialem ze nie chce wiecej wywalac kanapy z tylu, wiec chcialbym zeby byla w miare dostepna. Mam pare pomyslow w glowie, ale cos czuje ze polowa z nich zostanie pogrzebana jak dokladnie przypatrze sie mocowaniu fotela w Puntomi - Pon 20 Kwi, 2009
Kamilbike napisał/a:
powiedzialem ze nie chce wiecej wywalac kanapy z tylu, wiec chcialbym zeby byla w miare dostepna
na penis, że tak spytam? Masz liczną rodzinę? Rwiesz kilka lasek jednocześnie? Wtf?Kamilbike - Pon 20 Kwi, 2009 Dosc czesto jezdze z 2 pasazerami. Wiem ze do takich wypadow moge brac foke, ale Punto tez czasem fajnie jest sie przejechac w wiekszym gronie