szymlorek - Śro 29 Kwi, 2009 Czy 500 Abarth to kompletne mody silnika i zewnetrzne czy można zamowić sobie taką pięćsetke z pakietem zewnetrznym samym , coś jak S line w audi ?
Bo jeżeli nie to 500 abarth nie jedzie..
Ledwo zacząłem znowu chodzić i odrazu za kółko.
Jadę dzisiaj dość krętą dziurawą trasą pod górkę, przede mną jakiś parch, za mną pojawia się po chwili 500 wygladające dokladnie jak 500 abarth - przez lusterko widziałem nawet taka fajna zamszową kierownice. U nas na pokładzie 2 osoby golf MK IV 2.3 V5 redukcja i wyprzedzanie, w fiacie też parka. To nabieranie predkosci przyspieszając traflo u niech strasznie dlugo i kiedy leciałem do gory był juz z 4 długosci do tylu, odczekałem chwile. Ale kiedy do nas doszedł i zeczelismy razem lecieć do góry jakoś nie był wstanie dotrzymać kroku. Kierownik mocno zdziwiony patrzył na auto kiedy nasze drogi sie rozjezdzały a to tylko zwykły wolnossący panzerwagen ..
Może był zepsuty albo szkoda mu było auta bo jeżeli to tak jedzie to, to smutno... Jakarti - Nie 03 Maj, 2009 hehe..
ja tam lubie fiaty ale...
stilo 130km nie jechalo.. to i 155 km w grande nie bedzie jechalo...
to caly czas mniej niz stilo abarth a to chyba te auta trzeba porownywac..
co innego 500ka..
grande punto min 230km czyli 1.8 z turbo a nie 1.4 z tooorbo i bedzie gti.. tzn git Bart - Śro 17 Cze, 2009 mniej lub bardziej potwierdzone informacje:
na jesieni grande punto abarth przejdzie lifting ("zwykłe" gp też), na wiosnę ma się pojawić w gpa silnik 1.8 turbo (nowa fiatowska jednostka, póki co montowana w alfie 159, brerze i delcie), ma generować coś koło 200KM (w alfie mi.to ma mieć ~240-250KM).
500esseesse ma być mocniejsze niż dotychczasowe 160KM.Anonymous - Czw 18 Cze, 2009 no to moze zacznie jechac....