Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 Samochód w tych samych kręgach towarzyskich i prawie tej samej ulicy...TomsoN - Czw 30 Kwi, 2009 Nie no, bo muszę naprawdę przemyśleć taki zakup, nie wiem czy sie pchać w coś takiego, auto jest bardzo fajne.. lecz jeszcze dziś dostałem wezwanie po fotke pewnie 500zł ...Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 Zadzwon do mnie to opowiem Ci co zrobiłem przez zimę...792-520-064.TomsoN - Czw 30 Kwi, 2009 Jutro zadzwonie bo dziś jestem zmarnowany, nic nie zrozumiem i jestem nie do zniesienia Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 czy to nie jest auto Eryka?Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 Eryk to mój dobry kumpel a furka dobrze była mi znana jeszcze przed zakupem zeszłego lata. Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009
Baltazar napisał/a:
Eryk to mój dobry kumpel a furka dobrze była mi znana jeszcze przed zakupem zeszłego lata.
jeżeli jest nadal w takim stanie jak było za czasów eryka to warto Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 jest w lepszym stanie, dołożony kolektor 4-2-1 recland i zrobiony remont, tylko już nie mam ochoty zmieniać tarczy więc sprzedaje za taką kase. buda i podłoga jest w identycznym stanie.Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 TN ogarniaj Anonymous - Pią 01 Maj, 2009 Thomson Czy nadal rezerwujesz aixa, jeszcze jestem w wawie więc zapraszam na oglądanie furki... nie dzwonisz, nie pytasz... TomsoN - Pią 01 Maj, 2009 O kurde, zapomnialem o południu... sory Bartek. Muszę poczekać tydzień na jedną sprawę... jak się sprzeda ax to będę żałował, jeśli nie to pewnie się jakoś spotkamy.
Jeszcze raz sory za zawracanie głowy Teraz mi głupio, ale nie jestem w stanie podjąć decyzji na daną chwilę...Anonymous - Pią 01 Maj, 2009 Luzik TomsoN,
Ja sprzedaje, bo narazie bez fury mogę żyć a chce zrobic mieszkanie na tip-top (kasa).
Więc zapraszam do oglądania...(autko odpala ale nie jezdzi bo ma uszkodzoną tarcze sprzegła) Anonymous - Wto 05 Maj, 2009 Jeżeli nikt nie jest zainteresowany aixem za te pieniądze to wkładam nową tarcze sprzegła i nie sprzedaje ( i tak się nie wzbogace a strzała będzie pod domem )
Jeżeli jednak jest kupiec to oddam za 2500 zł... wstrzymuje sie do piątku. Jeżeli ktoś chce moja furke to czekam w tym temacie na odp.
Wiem, że jak zrobie sprzęgło to poprostu nie oddam go tanio i pewnie zostanie u mnie Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 Jest nowa skrzynia od wersji sport zero problemów z wpinaniem biegów
Samochód śmiga i jest w nienagannym stanie, czekam na propozycje cenowe ! GeKo - Nie 17 Maj, 2009 Ależ ty niezdecydownay jesteś 3maj furacza.