To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Citroen Ax sport/gt

Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009

Samochód w tych samych kręgach towarzyskich i prawie tej samej ulicy...
TomsoN - Czw 30 Kwi, 2009

Nie no, bo muszę naprawdę przemyśleć taki zakup, nie wiem czy sie pchać w coś takiego, auto jest bardzo fajne.. lecz jeszcze dziś dostałem wezwanie po fotke pewnie 500zł :rotfl: ...

Zadzwon do mnie to opowiem Ci co zrobiłem przez zimę...792-520-064.
TomsoN - Czw 30 Kwi, 2009

Jutro zadzwonie bo dziś jestem zmarnowany, nic nie zrozumiem i jestem nie do zniesienia :rotfl:

czy to nie jest auto Eryka?

Eryk to mój dobry kumpel a furka dobrze była mi znana jeszcze przed zakupem zeszłego lata. :)

Baltazar napisał/a:
Eryk to mój dobry kumpel a furka dobrze była mi znana jeszcze przed zakupem zeszłego lata. :)

jeżeli jest nadal w takim stanie jak było za czasów eryka to warto :ble:

jest w lepszym stanie, dołożony kolektor 4-2-1 recland i zrobiony remont, tylko już nie mam ochoty zmieniać tarczy więc sprzedaje za taką kase. buda i podłoga jest w identycznym stanie.

TN ogarniaj ;D
Anonymous - Pią 01 Maj, 2009

Thomson Czy nadal rezerwujesz aixa, jeszcze jestem w wawie więc zapraszam na oglądanie furki... nie dzwonisz, nie pytasz... :sleep:
TomsoN - Pią 01 Maj, 2009

O kurde, zapomnialem o południu... sory Bartek. Muszę poczekać tydzień na jedną sprawę... jak się sprzeda ax to będę żałował, jeśli nie to pewnie się jakoś spotkamy.
Jeszcze raz sory za zawracanie głowy ;\ Teraz mi głupio, ale nie jestem w stanie podjąć decyzji na daną chwilę...

Anonymous - Pią 01 Maj, 2009

Luzik TomsoN,

Ja sprzedaje, bo narazie bez fury mogę żyć a chce zrobic mieszkanie na tip-top (kasa).

Więc zapraszam do oglądania...(autko odpala ale nie jezdzi bo ma uszkodzoną tarcze sprzegła) :>

Anonymous - Wto 05 Maj, 2009

Jeżeli nikt nie jest zainteresowany aixem za te pieniądze to wkładam nową tarcze sprzegła i nie sprzedaje ( i tak się nie wzbogace a strzała będzie pod domem ;D )

Jeżeli jednak jest kupiec to oddam za 2500 zł... wstrzymuje sie do piątku. Jeżeli ktoś chce moja furke to czekam w tym temacie na odp.

Wiem, że jak zrobie sprzęgło to poprostu nie oddam go tanio i pewnie zostanie u mnie :faja:

Anonymous - Nie 17 Maj, 2009

Jest nowa skrzynia od wersji sport xD zero problemów z wpinaniem biegów

Samochód śmiga i jest w nienagannym stanie, czekam na propozycje cenowe ! :)

GeKo - Nie 17 Maj, 2009

Ależ ty niezdecydownay jesteś :D 3maj furacza.