Wyleciał bokiem, z toru i go wykopyrtło, generalnie często wylatywał i ten raz był niefartowny.
Na łuku za szykaną też ktoś się położył na boku, Ty jeździłeś tą szykanę, a my jej nie jeździmy tylko przelatujemy na wprost i wtedy ten łuk jest całkiem szybki.
No i Maliniakowi urwało się koło M - Wto 12 Maj, 2009 Ten tor jest hardkorem k-mart - Wto 12 Maj, 2009 takM - Wto 12 Maj, 2009 Rozgryzłem Cie!
K-mart jest BOTEM,
w czasie gdy jego BOT spamuje, on siedzi na pudziance czyli siłce!!!k-mart - Wto 12 Maj, 2009 i oto pytanie:
isc na silke czy nie??
Nie chce mi sie dzisiaj strasznie k-mart - Wto 12 Maj, 2009 nie ide, posprzatam mieszkanie, zaspamuje forum Marek23 - Wto 12 Maj, 2009 Kej, mój mistrzu, 30 w Wyrazowie?k-mart - Wto 12 Maj, 2009 o ile jeszcze bede w PL!M - Wto 12 Maj, 2009 eM też bedzieMarek23 - Wto 12 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
o ile jeszcze bede w PL!
Nie rób jaj...
eM napisał/a:
eM też bedzie
Nice... Przyjadą wszyscy czerwoni? Saxorulez bedzie handlował wałkami?M - Wto 12 Maj, 2009 tak,
Michał słomianymi kapeluszami Greg - Wto 12 Maj, 2009
Loko napisał/a:
Wyleciał bokiem, z toru i go wykopyrtło, generalnie często wylatywał i ten raz był niefartowny.
Na łuku za szykaną też ktoś się położył na boku, Ty jeździłeś tą szykanę, a my jej nie jeździmy tylko przelatujemy na wprost i wtedy ten łuk jest całkiem szybki.
No i Maliniakowi urwało się koło