Techniczne - Blacharz w Krakowie poszukiwany- PILNIE
matt - Czw 14 Maj, 2009 ja mam podobna sprawe, tydzień auto stało na ulicy i jakiś złamas wgiął błotnik akurat na poszerzeniu, więc loko może razem się udamy, w hurcie ponoć taniej Anonymous - Czw 14 Maj, 2009 Doktor Wgniotek jest w Będzinie - http://doctorwgniotek.com/firma.htmMłody Papież - Czw 14 Maj, 2009 nie jest tak tragicznie... szkoda tylko, że jest tez zagięcie na profilu... ja pod blokiem zastałem kiedyś pezoła z wgniecionymi drzwiami od samej szyby do progu... musiałem wszcząć sledztwo, żeby znaleźć sprawce bo się jeb.ny podpiął! po krótkiej wymianie zdań stwierdził, że on pierwszy jedize na policje, że to ja wjechałem jemu w tył
W Krakowie też miałem podobna sytuacje... oczywiście sprawca zaginął... pieprzone krakusy!
pisz na czym stanęło, co będziesz robił...GeKo - Czw 14 Maj, 2009 hahahah dr wgniotek ja pierdolę dobre nawet nie wiedzialem ze mam takiego magika pod nosem. Myślę że jak poszukacie w Krk to też się znajdzie. Porównajcie tylko ceny, bo może taniej u nas.Maciusiowy - Czw 14 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Gość jest z Pszczyny, więc nie w Będzinie. U nas był na gościnnym występie
Co do tego gościa z Pszczyny, pracuje chyba w Japan Motors w BB - mówiąc wprost: podobno nie ma wgniecenia którego by nie wyciągnął Loko - Czw 14 Maj, 2009
matt napisał/a:
ja mam podobna sprawe, tydzień auto stało na ulicy i jakiś złamas wgiął błotnik akurat na poszerzeniu, więc loko może razem się udamy, w hurcie ponoć taniej
Ja już w zasadzie jestem po
Byłęm dziś u blacharza i powiedział że za robienie tego 200 zł.
No i postanowiłem sam spróbować, zdjałem tapicerke, większa część wyskoczyła po mocniejszym przyciśnięciu wgniecenia od wewnętrznej strony, trochę popukałem drewienkiem i młoteczkiem no i jest całkiem nieźle.
Tak to wyglada przed i po:
leon - Czw 14 Maj, 2009 no i pieknie obylo sie bez kosztow efekt jak ta lala a 200zl na piwko lub dzifki Barejka - Czw 14 Maj, 2009 lub koks i dzifki Barejka - Czw 14 Maj, 2009 a nie dzifki juz byly saxorulez - Czw 14 Maj, 2009 good quality - jak to się robi?michool_vt - Czw 14 Maj, 2009 mistrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matt - Czw 14 Maj, 2009 Loko, respect ...... czyli to znaczy, że masz już odpowiednie know-how, żeby zrobić to samo u mnie
spoko, może faktycznie u mnie też się uda, muszę spróbować kubas - Pią 15 Maj, 2009 loko zalatw sobie kapselki do felg bo biednie bez wyglada !Jacek - Pią 15 Maj, 2009 Loko, blachara strick - Pią 15 Maj, 2009 Loko Bikejka