ICE - In Car Entertainment - Internet Mobliny - ktory??
KonradMK - Sob 16 Maj, 2009 o co chodzi z tymi hot spotami? zawsze myślałem że hot spot to miejsce gdzie dostępny jest bezprzewodowy internet do którego wystarczy karta sieciowa z wifi a to ma każdy lapek...M - Sob 16 Maj, 2009 jaco play to plus
bo play to mvnoCartoon - Sob 16 Maj, 2009
eM napisał/a:
jaco play to plus
bo play to mvno
Kto Ci takich głupot naopowiadał ? KonradMK - Sob 16 Maj, 2009 prawdę napisał. play to p4, p4 to netia a oni nie mają własnej infrastruktury i korzystają z sieci plusa.Cartoon - Sob 16 Maj, 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/P4KonradMK - Sob 16 Maj, 2009 no i co z tego wynika poza tym co napisałem?Cartoon - Sob 16 Maj, 2009 Po pierwsze p4 nie równa się Netia.
Po drugie P4 ma własną infrastrukturę i nie korzysta ze stacji bazowych Plusa.
P4 to czwarty infrastrukturalny operator komórkowy a nie żadne MVNO.
edit: Korzysta ze stacji plusa oraz ze swoich, co nadal nie czyni go MVNOKonradMK - Sob 16 Maj, 2009 wycofuję się z tego co napisałem Netia sprzedała udziały i spółka kupująca zbudowała własną sieć. Ale wydaje mi się że na początku na bank korzystali z sieci Plusa.Cartoon - Sob 16 Maj, 2009 Umowa roamingu wewnętrznego.
Możliwe, że nadal korzystają z ich nadajników, ale posiadają też własną infrastrukturę oraz zarezerwowane częstotliwości.M - Sob 16 Maj, 2009 Ale ty tam PRACUJESZ? Cartoon - Sob 16 Maj, 2009 U konkurencji Jakarti - Nie 17 Maj, 2009
Jaco707 napisał/a:
Teraz mam play i jestem zadowolony.
powiedz cos wiecej o tym playu
masz ten do 5 gb??
miales kiedys iPlusa?? jesli tak to ktory subiektywnie dziala lepiej?? KonradMK - Nie 17 Maj, 2009 ja używam sporadycznie blueconnect i działa OK. przeważnie jednak na gprs niestetyJaco707 - Śro 20 Maj, 2009
Jakarti napisał/a:
Jaco707 napisał/a:
Teraz mam play i jestem zadowolony.
powiedz cos wiecej o tym playu
masz ten do 5 gb??
miales kiedys iPlusa?? jesli tak to ktory subiektywnie dziala lepiej??
Z playa korzystam głównie w Centrum i nie mam z nim problemów. Połączenie jest stabilne i wystarczająco szybkie do przeglądania stron itp, ale np. filmy na youtube potrzebują przeważnie troche czasu żeby się załadować. Aha i jak byłem w Białce Tatrzańskiej, to w pensjonacie nie chciał mi wogóle zadziałać
Z Orange korzystałem jakiś czas temu i np. na Mokotowie przy Polach Mokotowskich wogóle nie chciało to chodzić. Strony otwierały się mega wolno, i połączenie co 10 min się rozłączało.
Natomiast z iPlusa korzystam czasem u znajomego i działa bez zastrzeżeń. Nie zauważyłem różnicy w stosunku do playa.Jakarti - Śro 20 Maj, 2009 Jaco, PW