CHRZANEK - Nie 24 Maj, 2009 Szkoda.. bo lampy fajne ale nie nadają się...M - Nie 24 Maj, 2009 Przerobic mozna chyba?Grzesiek VTS - Nie 24 Maj, 2009 dokladnie mozna i tak tez zrobie Grzesiek VTS - Nie 24 Maj, 2009
Michał napisał/a:
grzesiu, czemu na części ?
Anglik a kurcze fajny jest M - Nie 24 Maj, 2009 Przekladka trudna ?ŁukaszS3 - Nie 24 Maj, 2009
eM napisał/a:
Przekladka trudna ?
Nie prosta... Większość wybijała mi to z głowy w tym Grzesiek że nie warto bo sam byłem mocno najarany na jakiś ładny egzemplarz z Anglii i go przełożyć...Grzesiek VTS - Nie 24 Maj, 2009 ee trudna kupe czasu trzeba poświecić zeb zrobić piknie. I trochę kasy wsadzić saxorulez - Sob 30 Maj, 2009 Grzesiek VTS,
alternator
pompa wspomagania
ile kasy na to szykować trzeba Tomcat - Sob 30 Maj, 2009 Ile chcesz za Magnexa i dolot ? Pamiętaj, że mam jeszcze Twoją chłodnicę na wymiane Grzesiek VTS - Sob 30 Maj, 2009
saxorulez napisał/a:
Grzesiek VTS,
alternator
pompa wspomagania
ile kasy na to szykować trzeba
pompa sama bez plastkikowej obudowy czy komplet ???
alternator na PRV i cena pompy tysz Grzesiek VTS - Sob 30 Maj, 2009
Tomcat napisał/a:
Ile chcesz za Magnexa i dolot ? Pamiętaj, że mam jeszcze Twoją chłodnicę na wymiane
PRV Grzesiek VTS - Pon 13 Lip, 2009 Mam silniki z tego vts 16v w dobrej cenie
2900 zl kompletny zestaw bez alternatora.
Wiazka silnika komputer kolektor wydechowy i caly osprzet itd .
Moge zalatwic kompa bez imob w razie potrzeby w cenie zestawu tylko dla klubowiczow .
Mam jeszcze troche gratow wiec jak cos to PRV
albo 501026634
dla HH zawsze dobre ceny Barejka - Pon 13 Lip, 2009 Grzesiek VTS, ze ja nie mam kasy bo z checia wzialbym taki zestaw do mojego michool_vt - Pon 13 Lip, 2009 o ja jebie, za tysiaka wiecej sprzedam cale moje saxo...Anonymous - Pon 13 Lip, 2009 serio? biorę