k-mart - Sob 23 Maj, 2009 uuuu no to pieknie na kolegach zarabiacie!
ja r5 kupilem za 400fr i sprzedalem KOLEGOM za 400frCHRZANEK - Sob 23 Maj, 2009 Napisałem szczerze ile dałem (Marceli potwierdził), sprzedaje drożej bo podjąłem się renowacji.
Nie mam zamiaru na KOLEGACH przycinać...
Martin zaklepał -zatem można temat zamknąćM - Sob 23 Maj, 2009 ZA ile chcesz sprzedac tego COMMODORA? ma stacje dyskow?k-mart - Sob 23 Maj, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Nie mam zamiaru na KOLEGACH przycinać..
Chrzaniu, tylko jaja sobie robie
Akurat Ty nie musisz sie z niczego tlumaczyc, jesli Twoje rece faktycznie zostawily odciski palcow na felgach, to sa warte niesamowite pieniadze!martin.h - Sob 23 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
jesli Twoje rece faktycznie zostawily odciski palcow na felgach, to sa warte niesamowite pieniadze!
No właśnie. Myślicie, że będę mógł robić drifty przy 200km/h? Michał - Sob 23 Maj, 2009 będziesz pykał max 160 kmh ale w łazienceAnonymous - Nie 24 Maj, 2009 aaa poprawię się kupiłem 7 felg wtedy CHRZANEK - Pon 13 Lip, 2009 UWAGA !!!
1000Pln (słownie tysiąc złotych)
Stan taki jaki jest (patrz pierwszy post)
Dla zainteresowanych spoza Wawy ogarnę w cenie przesyłkę.106 - Pon 13 Lip, 2009 martinh... do tablicy... martin.h - Pon 13 Lip, 2009 Miałem brać, w między czasie wyszły wspomniane przez Chrzanka problemy z poprawkami lakierniczymi. Teraz priorytetem jest wydech.siema - Pon 13 Lip, 2009 CHRZANEK, możesz zajaśnić co oznacza "lakier nie wyszedł tak jak chciałem "? kubas - Pon 13 Lip, 2009 siema możesz wytłumaczyć co znaczy "
siema napisał/a:
zajaśnić
" ?? siema - Pon 13 Lip, 2009
kubas napisał/a:
siema możesz wytłumaczyć co znaczy "
siema napisał/a:
zajaśnić
" ??
Rozumiem, że żart językowy nie został dobrze przyjęty. "Zajaśnić" w znaczeniu "Wyjaśnić". Prosiłem Chrzanka, o wyjaśnienie co miał na myśli pisząc, że lakier nie wyszedł jak tego oczekiwał.CHRZANEK - Wto 14 Lip, 2009 Siema: już informuję - kolega który lakierował użył jakiegoś starego utwardzacza do lakieru i niestety po wyschnięciu w niektórych miejscach (tam gdzie była grubsza warstwa lakieru) zrobiły się zmarszczki.
Z daleka tego nie widać, ale już z odległości pół metra niestety tak.
Jedynym sposobem jest polakierować felgi jeszcze raz.
No chyba że ktoś je chce do upalania i nie zwraca uwagi na takie rzeczy.
Nie wiem ile kosztuje lakierowanie 4 felg alu - ja miałem zapłacić 300pln ale wobec faktu że praca nie została zrobiona należycie nie zapłaciłem.
Siema - jak chcesz to możemy się jakoś spiknąć i sobie to obejrzysz na żywca.siema - Wto 14 Lip, 2009 Już do Ciebie dzwonię...