te 260KM na pewno niejednego by zdziwilo a wiekszosc z tu obecnych by pewno wsyslo bez zadyszki
Do pierwszego zakrętu leon - Wto 26 Maj, 2009 no tak - ale ja zaprzeczam temu ze to moze "nie jechac" co innego z "nieskrecaniem" - ten dylemat rozwieja wyniki z torowM - Wto 26 Maj, 2009 Marcin, w odpowiedzi na twoj temat postaram Ci wskazac miejsca gdzie mogą wyprowadzić Cię z błędu
Lubelskie
Biała Podlaska - Przychodnia Zdrowia Psychiatrycznego NZOZ
ul. Janowska 17 tel. (83) 3445150
Leżajsk - Poradnia Zdrowia Psychicznego
ul.Leśna 22
Zamość - Centrum Zdrowia Psychicznego S.C. NZOZ
ul.Partyzantów 5 tel. (84) 6271115GeKo - Wto 26 Maj, 2009
leon napisał/a:
te 260KM na pewno niejednego by zdziwilo a wiekszosc z tu obecnych by pewno wsyslo bez zadyszki
Leon nie bluźnij, nie bluźnij . Te policyjne Vectry owszem są wzmocnione i mają dobre osiągi, ale to ciężkie krowy. Pewnie Rasta, Kamil i paru innych by sobie jednak dało radę;) A na krętym to Chrzanek na wstecznym A Kej jak zwykle zlewa ze wszystkiego co możliwe także no stress.
eM: Polecam jeszcze ośrodek w Mosznie Wspaniały Zamek
Anonymous - Wto 26 Maj, 2009 Fakt, ładnie tam k-mart - Wto 26 Maj, 2009
eM napisał/a:
Marcin, w odpowiedzi na twoj temat postaram Ci wskazac miejsca gdzie mogą wyprowadzić Cię z błędu
Ty mi lepiej odpowiedz na zapytanie z gg:
jak wyslac pw do wszystkich??michool_vt - Wto 26 Maj, 2009 Moszna rulez
muszę się tam wybrać niedługo M - Wto 26 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
eM napisał/a:
Marcin, w odpowiedzi na twoj temat postaram Ci wskazac miejsca gdzie mogą wyprowadzić Cię z błędu
jak wyslac pw do wszystkich??
nie ma takiej moszlifossileon - Wto 26 Maj, 2009
eM napisał/a:
k-mart napisał/a:
eM napisał/a:
nie ma takiej moszlifossi
wybaczcie panowie ze sie wtrace - zmiana panelu administracyjnego na nowsza wersje phpBB da mozliwosc wysylania wiadomosci adminow/grup/ etc do wszystkich badz do wybranych
http://www.phpbb.com/
Geko
no dobra przesadzilem przyznaje :
vectra i insignia nie jadą!! o skrecaniu nie wspominajac a wiekszosc tu obecnych robi z nimi co chcefydi - Wto 26 Maj, 2009 CHRZANEK - Wto 26 Maj, 2009 A lajk tu muwit muwit
Ten temat jest tak bardzo z dupy że juz bardziej sie nie da.
Wnioskuje o żółtą kartkę dla Kej'ak-mart - Wto 26 Maj, 2009 Chrzaniu, nawet Ty zaczniesz sie bac gdy spotkasz Insignie na drodze!GeKo - Wto 26 Maj, 2009
leon napisał/a:
vectra i insignia nie jadą!! o skrecaniu nie wspominajac a wiekszosc tu obecnych robi z nimi co chce
I tego się 3maj chłopcze hahahaha. fakt temat z dupy jak nie wiem co.M - Wto 26 Maj, 2009
leon napisał/a:
eM napisał/a:
k-mart napisał/a:
eM napisał/a:
nie ma takiej moszlifossi
wybaczcie panowie ze sie wtrace - zmiana panelu administracyjnego na nowsza wersje phpBB da mozliwosc wysylania wiadomosci adminow/grup/ etc do wszystkich badz do wybranych
http://www.phpbb.com/
wybaczamy...
dziekujemy za porady
Marek23 - Wto 26 Maj, 2009
Cytat:
bylem swiadkiem jak policyjna vectra opc (nie zadan opc line tylko prawdziwa blekitna opc) gonila litewskie cayenne czego pan z litwy nie widzial lub nie chcial widziec... te 260KM na pewno niejednego by zdziwilo a wiekszosc z tu obecnych by pewno wsyslo bez zadyszki
Cayenne Turbo taką opc masakruje, a Cayenne S do 120 masakrowałem moim 106 s16.