To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!

pcs - Wto 02 Cze, 2009

S3 w zadnej mierze nie jest pojazdem ekonomiczym i pali tyle co moje kombi, tylko jest 2 miescowe praktycznie. Pozatym S3 nowy model kosztuje ponad 100tys a stare jest stare. Do zabawy (w niedalekiej przyszlosci mama nadzieje) to mam 240.

zastanawialem sie bardzo powaznie nad leonem 1.9 150km, ale nie moglem przez miesiac znalezc niezajechanego.

bardziej mnie w strone berlingo ciagnie niz s3 ...

strick - Wto 02 Cze, 2009

Jezeli chcesz wydac ok 50k zł, to moze sie udac znalezc nowego leona fr. One w serii maja 170 km.

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8693716

PiTT - Wto 02 Cze, 2009

taki leon też nie jest zły + program i można miło i tanio śmigać
szymlorek - Wto 02 Cze, 2009

Cross touran jest fajny- mówię jako użytkownik (choć jeżdze nim sporadycznie) a nie oglądacz z internetu. Nie wiem czego sprawą jest ogólnie zła prasa a propos tourana ale ten konkretny egzemplarz jest całkowicie bezawaryjny, na dodatek jako samochód na codzień sprawdza się idealnie- ekonomiczny i można przewieść pół domu ;)

Co więcej klekot pod maską jest całkowicie wystarczający do codziennego przemieszczenia się po mieście, ten konkretny to chyba 2.0 140ps ale głowy sobie uciać nie dam bo auto rodziny a nie moje.

pcs - Wto 02 Cze, 2009

dobry leon 2 FR tdi kosztuje niestety 57tys ... tyle to moj max absolutny ale to musialby byc nowe auto z salonu z pakietem ubezpieczen gratis

za 50tys moge kupic auto roczne na gwarancji

za 40tys uzywane do 4 lat w dobrym stanie, niestety znaczna ilosc 4 letnich dizli jest w duzo gorszym stanie niz moje 10 letnie volvo ...

Maciusiowy - Wto 02 Cze, 2009

sprawdziłeś już ten VIN? Jeśli nie to prześlij mi go...bo na wcześniejszej stronie albo go nie było, albo przeoczyłem
106 - Wto 02 Cze, 2009

pcs napisał/a:
dobry leon 2 FR tdi kosztuje niestety 57tys ... tyle to moj max absolutny ale to musialby byc nowe auto z salonu z pakietem ubezpieczen gratis

clio sport ph3 ..... freeman pw :D

Anonymous - Wto 02 Cze, 2009

http://moto.allegro.pl/it...7_km_skora.html Kultura pracy i głośność silnika (tdi ssie) + niezłe heble ;)
pit - Wto 02 Cze, 2009

VW o_O tyle fajnych aut za te pieniądze można kupić ... eeh
Dawaj ten VIN.

szymlorek - Wto 02 Cze, 2009

p106rallye napisał/a:
http://moto.allegro.pl/item648311671_renault_magane_sport_f1_2_0dci_177_km_skora.html Kultura pracy i głośność silnika (tdi ssie) + niezłe heble ;)

Haha może i ssie ale przynajmniej turbiny nie ciekną po 50k km :rotfl:

Bart - Wto 02 Cze, 2009

heh, temat powoli dryfuje w stronę swawolnych rozważań kto i co by kupił mając 50-100 tysięcy na wydaniu :rotfl:
M - Wto 02 Cze, 2009

albo zagladanie sobie po kieszeniach

mysle ze nalezy poczekać na arbitralny głos czyli Stricka

Michał - Wto 02 Cze, 2009

Cytat:
arbitralny głos czyli Stricka

ojayebie
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Wto 02 Cze, 2009

eM napisał/a:
mysle ze nalezy poczekać na arbitralny głos czyli Stricka
agree, Tim strick ma zawsze glos arbitralny