polisz inglisz Bart - Śro 03 Cze, 2009 a g r e e Anonymous - Śro 03 Cze, 2009
nox napisał/a:
reseller lepiej brzmi
no fajnie tak wtornie Michał - Śro 03 Cze, 2009 resseler stuffu detailingowegoanjas - Śro 03 Cze, 2009
Michał napisał/a:
resseler stuffu detailingowego
saxorulez - Śro 03 Cze, 2009 nox,
a miło gratuluję... nawet spoko produkty ale troche ich sporo mają do wyboru. Czy faktycznie jest tak że różne woski maja zastosowanie do różnych kolorów? Tzn ze lepiej sprawdzają się na różnych kolorach...nox - Czw 04 Cze, 2009 W porównaniu to innych "podobnych" firm to myśle że i tak nie jest sporo tego .
Co do rodzajów wosków wiessz co testowaliśmy nie dawno różne woski na kilku autach i efekt jest woski maja tendencje do rozjaśniania lub pociemniania lakieru dodatkowo intensyfikują dany kolor brzmi to jak bajer ale widziałem na własne oczy Np Zymol Vintage dał bardzo ładny efekt rozjaśnienia głębi , podczas testu dwoch DoDo wyszedł ciekawy efekt w jednym kolory odbijających się przedmiotów były zdecydowanie bardziej żywe ale "ostrość" samych przedmiotów była gorsza niż w przypadku drugiego wosku który pod tym względem był znacznie lepszy
Niedługo będe robił test na na białym cayenne i będę chciał właśnie uwiecznić różnice nakładając wosk do jasnych i białych lakierów oraz taki dla ciemnych .
Ale różnice nie są jakieś szokujące tego typu kosmetyki w dużej części sa dla maniaków tematu , osoba która nie interesuje się tym tematem nazwijmy ja przeciętnym Kowalskim myślę że nie zauważy różnicy .Młody Papież - Pią 05 Cze, 2009 tak?Bart - Pią 05 Cze, 2009 tak!nox - Pią 14 Sie, 2009 Sklep internetowy wystartował już prawie cały Asortyment wprowadzony !
www.DoDoJuice.plM - Pią 14 Sie, 2009 apetyczny sklep! podoba mi sieMichał - Pią 14 Sie, 2009 link i formularz kontaktowy sie inaczej podświetlająM - Pią 14 Sie, 2009 detal...nox - Pią 14 Sie, 2009
Michał napisał/a:
link i formularz kontaktowy sie inaczej podświetlają
Dzięki ,juz to zgłosiłem
eM napisał/a:
apetyczny sklep! podoba mi sie
Ja mam troszke mieszane uczucia ale fajnie że się podoba Michał - Pią 14 Sie, 2009 ja tez
ale huj z tym , grunt ze działa
ja wlasnie wprowadzam ponad 2 tyś produktów do sklepu, kurwa jak to długo trwa