M - Sob 06 Cze, 2009 a kto pamieta micro machines? Anonymous - Sob 06 Cze, 2009 Kto Pamięta Micro Machines:
1.eM
2.grifinMisiek_lbn - Sob 06 Cze, 2009 ja też !
pegasus rulez
contra !
a z początków komputera pamiętam fifę 96, świetna była
kick offy jakieś stare, beznadziejne były
i jeszcze jaką grę w którą bym pograł, ale nie pamiętam tytułu... jakiś rpg, wybierało się albo babke, faceta z takimi długimi szponami albo jakiegoś dinozaura, tyle pamiętam qbus - Sob 06 Cze, 2009 moze mowisz o golden axe? to mi przychodzi pierwsze na mysl.
a ze starych kopanek mistrzowskie bylo sensible world of soccer, zadna fifa nie byla tak rozbudowana, opcje managerskie i milion lig w tym chyba nawet 2 polskie a wszystko to miescilo sie na 2 dyskietkach fydi - Sob 06 Cze, 2009 Klasyk
Cannon Fodder
szkoda, że mam wersje na 500, a nie CD32
najbardziej się wkur.wiałem jak traciłem Stoo qbus - Sob 06 Cze, 2009 cannon fodder to mistrz mistrzow, w pracy to mam nawet zainstalowane i gram czasami jak mi sie nudzi. gierka jest mistrzostwem swiata. swietna muzyka i motyw z krzyzykami na wzgorzu powalal, ja tez mialem amige 500 tylko wersje + z 1 MB ramu fydi - Sob 06 Cze, 2009
qbus napisał/a:
swietna muzyka i motyw z krzyzykami na wzgorzu powalal
tak, tak! i ta kolejka rekrutów
qbus napisał/a:
ja tez mialem amige 500 tylko wersje + z 1 MB ramu
HA! Ja ciągle mam Amige CDTV Gaydek - Sob 06 Cze, 2009 Fifa 96 stoi u mnie na półce i czeka nie wiadomo na co .
jesli mnie pamiec nie myli to mialem to chyba w polskiej wersji jezykowej, tez przy tej gierce spedzilem wieeeeele czasu. byl klimat KonradMK - Sob 06 Cze, 2009
eM napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Where?
sciagnalem sobie E-UAE pod linkusa i pobieram romy z roms world.
LOL pierwsza światowa baza danych Romów. Wydają im już paszporty? M - Sob 06 Cze, 2009 Jak sie nazywa cygan handlujący filmami i grami na stadionie?
CD-ROM KonradMK - Sob 06 Cze, 2009 The Mc - Sob 06 Cze, 2009
saxorulez napisał/a:
1. Ascendancy
ile ja godzin w to gralem. Strasznie wciagajaca.
Ja oprocz Mortal Kombat 3 bardzo lubilem Moonstone.
CHRZANEK - Sob 06 Cze, 2009 Ja w latach 90tych grałem w:
STUNTS (jaką to miało grywalność , a edytor tras był boski )
[img][/img]
No i STREET ROD
Wtedy nawet nikt w polsce nie wiedział co to jest "ćwiara"
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
To były czasy, a komputer to nie był tak jak teraz komputer tylko KOMPUTER M - Sob 06 Cze, 2009 Dobre Chrzaniu, obowiazkowe pozycje.