Greg - Pon 10 Sie, 2009 Byłem, mega mocny i jajcarski. Było kilka gruuubych akcji TOXIC - Pon 10 Sie, 2009 O shit wlasnie ogladam malo sie nie posikalem przy paralizatorach Greg - Pon 10 Sie, 2009
TOXIC napisał/a:
O shit wlasnie ogladam malo sie nie posikalem przy paralizatorach
Ten dzieciak który walnął paralizatorem gościa w głowę był mocny. Jego mina mnie rozp.ierdoliła. Lałem ze smiechu z minutę... pP - Śro 12 Sie, 2009 film fajny, warto się przejść
komedie zdecydowanie lepiej ogląda mi się w kinie!Gaydek - Śro 12 Sie, 2009 byłem, widziałem, warto
V E G A S
classic Bad-i - Pon 17 Sie, 2009 najlepsza komedia jaka w tym roku widziałem - rewelacja mi - Pon 17 Sie, 2009 byłem, widziałem. Moim zdaniem za mało homoseksualnej miłości było, ale ogólnie git.anjas - Pon 17 Sie, 2009
mi napisał/a:
byłem, widziałem. Moim zdaniem za mało homoseksualnej miłości było, ale ogólnie git.
a Bruna oglądałeś?
Akurat Tobie go polecam... Innym nie Misiek_lbn - Pon 17 Sie, 2009 również widziałem i nie ukrywam, że zapowiedź powinna zgarnąć wszystkie nagrody dla najlepszej komedii roku, natomiast film jako całość już tak świetny nie był, ale można się było pośmiać mi - Pon 17 Sie, 2009
anjas napisał/a:
a Bruna oglądałeś?
oglądałem i pluję sobie w brodę (choć scena z tańczącym penisem ładna )
Dobra - Bruno ma swój temat, a to temat o komedii dalece lepszejPiTT - Pon 17 Sie, 2009 właśnie zobaczyłem Brunona... szczerze to nędza jakich mało... bardzo mizerny, oj bardzo