Niestety moja piąteczka mimo, że była wtedy jeszcze dość młoda, okazała się bardzo kapryśna. Co chwila coś się psuło, a ja więcej czasu spędzałem u mechanika niż jeżdżąc wymarzonym samochodzikiem. Zresztą być może przeginałem, bo mechanik już zaczął się ze mnie śmiać, że jestem jakiś dziwny, że przyjeżdżam ze wszystkimi pierdółkami i jak coś stuknie w samochodzie to już u niego jestem.)
Musiales miec jakas pechowa ta GTE, moja gte jest prawie nie do zajezdzenia, podobnie jak i zioma ktory juz ma w swojej 300'000km, a dziala pieknie anjas - Śro 10 Maj, 2006 Możliwe... ale i tak wspominam ją z łezką w oku...Anonymous - Śro 10 Maj, 2006 wczesniej mialem R19 16v ale w sedanie wiec nie hot hatch, nic mnie z tym autem nie laczylo, kupilem przypadkowo, bo nie bylo mnie stac na VR6
ale...
Kiedys kilka razy na okladce gazet i bilboadrach widzialem wlsanie Clio Spot, pamietam ze bylo tam haslo cos w stylu: "od razu rzuca sie w oczy dzieki obnizonemu zawieszeniu i 15' aluminiowym felga, silnik 2.0 16v 172 konie zapewnie sportowe wrazenia" no i strasznie mi sie spodobal ten samochod (tym bardziej ze rodzice owczesnie mieli Clio 1.2 3d i Clio MTV) - obiecalem sobie ze predzej czy pozniej kupie to auto... I tak o nim zapomnialem az do 2006 roku, kiedy zauwazylem ze jest mnie stac na to auto szybciej niz myslalem :546: :546:
A to wszystko przez ciotke ktora szukala dlugi czas Clio, i wtedy spotrzeglem CLIO SPORT, spojrzalem na cene, przypomnialem sobie, ze to wlasnie to auto z okladki i juz wiedzialem czego chce Oczywiscie do kupna daleka droga (zajechane egzeplarze), na szybkiego pocislem Vectre DTI ktora mialem 3 mies.
A Ciotka kupila czarne Clio 1.6, fajnie to idzie, ale RS to zupelnie inny swiat Teraz moja ciotka sie zakochala w RS i powiadziala ze kiedys takie kupi :559:
Juz zbieram na kwiaty dla kuzyna
Gotti ---> cos nas laczy... moje auto jest ze Szwajcarii k-mart - Śro 10 Maj, 2006
Kune napisał/a:
Gotti ---> cos nas laczy... moje auto jest ze Szwajcarii
Skad ze szwajcarii??
Ja mam taki plan ze wygrywam pare milionow w lotka i kupuje wszystkie cliowki (modele 1.8 16v, williamsy, sporty i v6) ktore sa do sprzedania w CH, robie sobie monopol na cala CH i export Gotti - Śro 10 Maj, 2006
k-mart napisał/a:
Kune napisał/a:
Gotti ---> cos nas laczy... moje auto jest ze Szwajcarii
Skad ze szwajcarii??
Ja mam taki plan ze wygrywam pare milionow w lotka i kupuje wszystkie cliowki (modele 1.8 16v, williamsy, sporty i v6) ktore sa do sprzedania w CH, robie sobie monopol na cala CH i export
Hehe jak ostatnio w Szwajcarski lotku było do wygrania 8mln chf to też miałem takie życzenie, ale kupić wszystkie 206 gti, s16 i RC :):)
[ Dodano: Sro 10 Maj, 2006 ]
Właśnie, od kogo kupione? Pewnie świat mały k-mart - Śro 10 Maj, 2006 ja gram dopiero od 50mln euro Anonymous - Śro 10 Maj, 2006 miejscowosc HERDERN kod 8535
moj był serwisowany tutaj Vlodarsky - Sob 13 Maj, 2006 pierwszy VTS był w Citroenie Polska , niebieski z kierownicą po prawej stronie i do dzisiaj go mają. On tam był od zawsze jak jeszcze nikt VTSa w Polsce nie widział to Panowie z Citroen Polska jeździli nim na kontrole. Więc samochód ma dzisiaj parenaście tysięcy przebiegu i jest przeznaczony tylko do celów szkoleniowych. Miałem okazje się nim pzejchać
Saxo milosza kiedyś sprawdzalem to byla jakas firma z Krakowa wlascicielem.