To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Civic Type R EP3 Mickowe

KonradMK - Nie 14 Cze, 2009

Znalazł się Dr Lenar Freud
Mick - Nie 14 Cze, 2009

ok, wypad mi z tego tematu :)

Kondziu i masz zakaz myślenia o mnie przed snem, bo później śnią się takie głupoty :P

KonradMK - Nie 14 Cze, 2009

Mick napisał/a:
ok, wypad mi z tego tematu :)

Kondziu i masz zakaz myślenia o mnie przed snem, bo później śnią się takie głupoty :P

i patrz, jakbyś nic nie napisał to bym zapomniał a tak jest 23:43 i zgadnij o kim myślę :D :D :D

Mick - Śro 17 Cze, 2009

autko znalazło się dzisiaj na OtoMoto:
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C8987408

mam nadzieję, że mogę na Was liczyć, że podeślecie ewentualnym potencjalnym kupcom :)

Vlodarsky - Śro 17 Cze, 2009

przesłałem na gg innym.
Bart - Śro 17 Cze, 2009

Mick zadbałbyś trochę o marketing - więcej lepszej jakości fot (wnętrze, silnik) :>
Cartoon - Śro 17 Cze, 2009

Szkoda, że nie sprzedawałeś go na początku maja ;(
nox - Śro 17 Cze, 2009

Tak jak mówi Bart fotki by się przydały jakieś lepsze , przede wszystkim pod względem jakości . Ja juz podesłałem do paru znajomych ogłoszenie .

Podjedz pod jakis neutralny krajobraz umyj dobrze auto (może rudy ci w tym pomorze ;) )

Zrob fotki z każdej strony wnętrze silnik auto jest ogólnie niezłe nie jest no idealny typeR ale myślę że wart swojej ceny

Mick - Śro 17 Cze, 2009

carton myślałem już o sprzedaży na początku maja, ba nawet wcześnej, ale ciężko się z nim rozstać.

fakt fotki muszą być inne. a wnętrza przyznam szczerze nie miałem kiedy cyknąć..

all right jentemlents zrobie dzisiaj lub jutro nowe foto!

OSKAR - Śro 17 Cze, 2009

Ale jaja ;d nie wiedziałem,ze sprzedajesz ;d ;d

Z garażu kazali ci zabrać samochód bo miejsce zajmuje??? :D :D :D

Misiek_lbn - Śro 17 Cze, 2009

nox napisał/a:
pomorze

region Polski położony nad morzem :]

nox napisał/a:
nie jest no idealny typeR

why :?:

Mick - Śro 17 Cze, 2009

Ości w pysk? :devil:

Misiek, bo nie jest to nówka sztuka z salonu.

są do wymiany końcówki drążków lewego i prawego przedniego koła oraz łożysko tylnej lewej piasty.
te wszystkie elementy dodam, ale ich nie wymienie i zejdę z ceny.

a nie jest idealny bo nox z bratem szukali szybkiego samochodu jeżdżonego przez dziadka do kościoła i po bułki, nigdy nie szlającego, nie jezdżącego po dziurach warszawskich i czyszczonego codziennie najbardziej mięciutką ściereczką jaką się tylko da :crazy:

;D

nox - Śro 17 Cze, 2009

Mick napisał/a:
a nie jest idealny bo nox z bratem szukali szybkiego samochodu jeżdżonego przez dziadka do kościoła i po bułki, nigdy nie szlającego, nie jezdżącego po dziurach warszawskich i czyszczonego codziennie najbardziej mięciutką ściereczką jaką się tylko da :crazy:

;D :rotfl:

Bad-i - Śro 17 Cze, 2009

Szeja mowi ze to dobra baza do budowania rajdówki - Marcel sprzedaj GTka i kupuj cos na rajdy :)
Mick - Śro 17 Cze, 2009

nox, ;)

Bad-i, nie jeden już myślał o zbudowaniu rajdówki z mojego tajp era, ale plany się zmieniły i zdezelowanym A grupowym pojechali pierwszy rajd ppzm, a na resztę jeszcze nie złożony samochód mają... teraz sobie w brodę plują, że nie kupili hondy :P

a Marcelowi nie polecam tego samochodu, GT lepsze...