Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Civic Type R EP3 Mickowe
KonradMK - Nie 14 Cze, 2009 Znalazł się Dr Lenar FreudMick - Nie 14 Cze, 2009 ok, wypad mi z tego tematu
Kondziu i masz zakaz myślenia o mnie przed snem, bo później śnią się takie głupoty KonradMK - Nie 14 Cze, 2009
Mick napisał/a:
ok, wypad mi z tego tematu
Kondziu i masz zakaz myślenia o mnie przed snem, bo później śnią się takie głupoty
i patrz, jakbyś nic nie napisał to bym zapomniał a tak jest 23:43 i zgadnij o kim myślę Mick - Śro 17 Cze, 2009 autko znalazło się dzisiaj na OtoMoto:
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C8987408
mam nadzieję, że mogę na Was liczyć, że podeślecie ewentualnym potencjalnym kupcom Vlodarsky - Śro 17 Cze, 2009 przesłałem na gg innym.Bart - Śro 17 Cze, 2009 Mick zadbałbyś trochę o marketing - więcej lepszej jakości fot (wnętrze, silnik) Cartoon - Śro 17 Cze, 2009 Szkoda, że nie sprzedawałeś go na początku maja ;(nox - Śro 17 Cze, 2009 Tak jak mówi Bart fotki by się przydały jakieś lepsze , przede wszystkim pod względem jakości . Ja juz podesłałem do paru znajomych ogłoszenie .
Podjedz pod jakis neutralny krajobraz umyj dobrze auto (może rudy ci w tym pomorze )
Zrob fotki z każdej strony wnętrze silnik auto jest ogólnie niezłe nie jest no idealny typeR ale myślę że wart swojej cenyMick - Śro 17 Cze, 2009 carton myślałem już o sprzedaży na początku maja, ba nawet wcześnej, ale ciężko się z nim rozstać.
fakt fotki muszą być inne. a wnętrza przyznam szczerze nie miałem kiedy cyknąć..
all right jentemlents zrobie dzisiaj lub jutro nowe foto!OSKAR - Śro 17 Cze, 2009 Ale jaja nie wiedziałem,ze sprzedajesz
Z garażu kazali ci zabrać samochód bo miejsce zajmuje??? Misiek_lbn - Śro 17 Cze, 2009
nox napisał/a:
pomorze
region Polski położony nad morzem
nox napisał/a:
nie jest no idealny typeR
why Mick - Śro 17 Cze, 2009 Ości w pysk?
Misiek, bo nie jest to nówka sztuka z salonu.
są do wymiany końcówki drążków lewego i prawego przedniego koła oraz łożysko tylnej lewej piasty.
te wszystkie elementy dodam, ale ich nie wymienie i zejdę z ceny.
a nie jest idealny bo nox z bratem szukali szybkiego samochodu jeżdżonego przez dziadka do kościoła i po bułki, nigdy nie szlającego, nie jezdżącego po dziurach warszawskich i czyszczonego codziennie najbardziej mięciutką ściereczką jaką się tylko da
nox - Śro 17 Cze, 2009
Mick napisał/a:
a nie jest idealny bo nox z bratem szukali szybkiego samochodu jeżdżonego przez dziadka do kościoła i po bułki, nigdy nie szlającego, nie jezdżącego po dziurach warszawskich i czyszczonego codziennie najbardziej mięciutką ściereczką jaką się tylko da
Bad-i - Śro 17 Cze, 2009 Szeja mowi ze to dobra baza do budowania rajdówki - Marcel sprzedaj GTka i kupuj cos na rajdy Mick - Śro 17 Cze, 2009 nox,
Bad-i, nie jeden już myślał o zbudowaniu rajdówki z mojego tajp era, ale plany się zmieniły i zdezelowanym A grupowym pojechali pierwszy rajd ppzm, a na resztę jeszcze nie złożony samochód mają... teraz sobie w brodę plują, że nie kupili hondy
a Marcelowi nie polecam tego samochodu, GT lepsze...